Skapa dig själv- Budskap inför v 22

0

Gränsen mellan att vara viktigast i ditt liv och att låta egot härja är ibland hårfin. Kanske du offrar dig för andra och känner dig som ett offer när du inte får något tillbaka eller det inte blir som du tänkt. Då behöver du fundera på om det verkligen var för alla andra du offrade dig eller om du offrade dig för att bli sedd och bekräftad, kanske det är så att när du tänker efter så är syftet egentligen något helt annat än du trott. Du behöver inte offra dig för andra , men visst kan du hjälpa till och stötta, men att vara ett offer är något du själv skapar.

Ta makten

Lever du det liv som du önskar eller låter du andar bestämma hur ditt liv ska se ut ? Ta makten över ditt liv och våga bryt dig loss från andras förväntningar och värderingar. Sluta ge bort ditt liv till andra. Ja jag vet att det många gånger kan vara tryggt att ge ansvaret till någon annan , men du själv måste ta ansvar för ditt liv. Kan det vara så att dålig självkänsla och rädsla gör att du behöver ta ett steg tillbaka och låta andra styra ? Om fallet är så, vet du vad du behöver arbeta med. Ha inte för stora krav på dig själv, tre modiga minuter på en dag kan ge dig bättre självkänsla.

Jag är nöjd med mig själv, jag duger och tar ansvar för mitt liv

Dina drömmar

Ofta strävar vi efter något vi inte har, något som andra har , något som ger oss status, respekt och andras uppmärksamhet. Tänk om du skulle stanna upp och lyssna inåt istället och verkligen ta dig tid och lyssna på dina egna behov. Kanske du skulle upptäcka att många av sakerna du stävar efter egentligen inte är saker du vill ha ,utan saker andra förväntar sig att du ska ha eller kanske du vill ha sakerna för att vara någon som du egentligen inte är. Tänk om du istället skulle lyssna inåt, se värdet i dig själv och allt det där enkla , vardagliga som du tar för givet och känna tacksamhet för det. Tänk om du skulle lägga bort vad alla andra tänker och tycker och börja lyssna på dig själv, dina drömmar, dina behov och din inre längtan. Hur skulle ditt liv se ut då?

Jag lyssnar inåt på min inre längtan och följer den

Även om dagens budskap mycket handlar om dig och att du ska leva det liv du vill leva , så behöver du också bli påmind om att du inte ska låta ditt ego tala, egot gör dig självisk och har en förmåga att roffa åt sig det som är andras. Så var uppmärksam. Du ska vara viktigast i ditt liv ,men du ska inte gå över lik och trampa på andra för att komma dit, men du behöver visa din omgivning ditt självvärde och hur du vill bli behandlad, att var viktigast i ditt liv handlar, även om att se och förstå att allas lika värde och behandla andra med värdighet.

Jag förstår allas lika värde och jag behandlar alla med värdighet.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke