Njut – Budskap inför v 23

2

Livet har har en period varit nästan för lugnt och stilla, men för ca en vecka sedan började energierna förändras och är nu igång, föränderliga och aktiva. Det syns bla på att kunder återigen hittar tillbaka till mig och bokar in sig och handlar av mig. Så härligt… helt plötsligt fick jag massor att göra igen och det tog mig lite på sängen , där av kommer veckans blogg fören nu.

Njut

Även om energierna säger förändring, förnyelse och var aktiv är det även viktigt att du passar på att njuta. Njuta av det som finns runt dig, solen , värmen, människorna, naturen och allt det där andra vanliga som är viktigt men vi oftast glömmer bort. Passa även på att ta av dig skorna gå barfota i gräset och fysiskt jorda dig, det är bra för din kroppsliga balans. Det din kropp att läka ev obalanser.

Jag njuter av livet här och nu

Ta ansvar

Har du satt dig ner och funderat på vad som egentligen är viktigt här i livet? Det vi tar förgivet har denna vår inte alls varit som vanligt och kanske har du tagit tiden till att fundera, förändra och börja om. Om inte är det dags nu, vad i ditt liv skaver, gör dig otålig och vad är det du blundar för. Du behöver ta tag i det som inte är som det ska och faktiskt förändra. Även om det bara är vanliga saker som att vara mera miljömedveten, röra på dig mera eller släppa taget om det som inte är bra för dig. Gör en förändring inte bra för dig själv, utan även för medmänniskorna och din omgivning.

Jag är medveten om vad jag behöver förändra.

Ta ditt ansvar

Det går inte att smita undan livet och det ansvar du har. Även om det ibland kan vara lätt att smita undan, låta andra leda, göra saker åt dig eller om du lägger skulden på någon annan, kommer det alltid att på något sätt studsa tillbaka på dig själv, ju längre du smiter undan , desto mera kommer det kännas när det kommer i fatt dig. Så ta tag i ditt liv, för ditt liv är ditt ansvar och ingen annans.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Kom och var med på min och Solveig sommarretreat på Härjarö.

Vi har fått den stora äran att hyra Härjarö den 10-12/7 denna sommar.

Härjarö ligger
ca 35 min fån Enköping, 1h från Stockholm, Västerås och Uppsala

Kom och dela en fantastisk helg med oss, här får du möjligheten att säg Hej , till dig själv och utforska dig själv på djupet ,allt från dina sinnen till din andlighet.

Helgen kommer bestå av bla
Meditation
Skogsbad
Qigong
Tidigare liv
Healing
Personlig utveckling
Bara vara
och mycket mycket mera……
Vi lovar att du kommer inte lämna helgen oberörd

Du är unik, fantastik och helt underbar, men vågar du tro på dessa ord och säga hej till den du på riktigt är ?
Du är bäst på att vara du och för att du ska våga växa och stå i ditt ljus behöver du utforska ,lära känna dig själv och dina behov. Först då kan du omfamna dig själv , stå i ditt ljus , ta ansvar för ditt liv och verkligen leva.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. sandra den

    Hej! Låter verkligen härligt med Härjarö, är intresserad men undrar hur många kan komma som mest och hur det funkar med avstånd sins emellan?

    Mvh Sandra

    • hedvik den

      Vi tar in 20 st och det är gott om rum men dock inte enkelrum till alla , de stora rummen med tre sängar går bra att dela på 2. Då har man en säng i mellan deltagare som känner varandra delar givetvis först eftersom de förmodligen redan umgås. Max 2 i ett rum, har försökt få svar på hur många rum det är men inte fått svar ännu.

Lämna en tanke