Jorda dig- Budskap inför v 24

0

Hitta balans i livet kan vara en utmaning, ofta stöter vi på obalanser och har för mycket eller för lite av något i vårt liv. För att hitta balans måste du först identifiera dina obalanser, inte alltid så lätt och kan vara ett detektiv arbetet innan du hittar rätt, men ha tålamod. Du kommer hitta rätt tillslut.

Ditt val

Tappa inte modet även om du stöter på motgångar, även om det känns tungt och jobbigt, är oftast motgångarna ett sätt för dig att komma vidare och utvecklas. Så ta inte på dig offerrollen och tyck synd om dig själv. Det som händer dig definierar inte vem du är, det är hur du bemöter det som gör det. Livet kommer alltid ge dig utmaningar så i stället för att lägga ner energi på varför, lägg energin på hur du ska komma vidare.

Jag tar ansvar för mitt liv

Din sanna sida

När lyssnade du på din sanna sida sist ? Låt inte din negativa sida som säger åt dig att det inte går, att du inte duger, är bra nog eller inte passar in, ta över denna tankar. Bara för att de tankarna finns där betyder inte de att de är sanna, utan det är något du skapar från din osäkerhet och din dåliga självkänsla. Du ska inte lita på allt du tänker speciellt inte dina negativa tankar. När dom kommer mota bort dem och bestäm dig för att de inte ska få ta över ditt liv. Du är unik, fantastisk och helt underbar glöm aldrig bort det.

Jag är helt underbar

Jorda dig

Ta av dig skorna och gå barfota i gräset, du behöver jordens energi under dina fot sulor. Vi behöver alla jorda oss ,inte bara i tanken ,utan även kroppsligt. Jorden är negativt laddad med fria elektroner och om vi inte jordar oss kommer vi få ett överskott av de positiva elektronerna. För att balansera dig, gå barfota i gräset, ha din kropp mot jord eller gräs doppa dig i ett hav eller en mineralrik sjö. Du kommer känna skillnaden och må bättre , känna dig fridfullare, ro och din stress kommer minska. Har du smärta i kroppen kan även den minska.

Jag är ett med jorden

Ha en fantastisk vecka, kram 

Kom och var med på min och Solveig sommarretreat på Härjarö.

Vi har fått den stora äran att hyra Härjarö den 10-12/7 denna sommar.

Härjarö ligger 
ca 35 min fån Enköping, 1h från Stockholm, Västerås och Uppsala

Kom och dela en fantastisk helg med oss, här får du möjligheten att säg Hej , till dig själv och utforska dig själv på djupet ,allt från dina sinnen till din andlighet.

Helgen kommer bestå av bla
Meditation
Skogsbad
Qigong
Tidigare liv
Healing
Personlig utveckling
Bara vara
och mycket mycket mera……
Vi lovar att du kommer inte lämna helgen oberörd

Du är unik, fantastik och helt underbar, men vågar du tro på dessa ord och säga hej till den du på riktigt är ?
Du är bäst på att vara du och för att du ska våga växa och stå i ditt ljus behöver du utforska ,lära känna dig själv och dina behov. Först då kan du omfamna dig själv , stå i ditt ljus , ta ansvar för ditt liv och verkligen leva.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke