Sommar retreat 2020

9

Vi har fått den stora äran att hyra Härjarö en helg i sommar och kommer erbjuda ett fantastiskt retreat.Kom och dela en fantastisk helg med oss, här får du möjligheten att säg Hej , till dig själv och utforska dig själv på djupet ,allt från dina sinnen till din andlighet.

Helgen kommer bestå av bla
Meditation
Skogsbad
Qigong
Tidigare liv
Healing
Personlig utveckling
Bara vara
Tysthet
och mycket mycket mera……
Vi lovar att du kommer inte lämna helgen oberörd

Du är unik, fantastik och helt underbar, men vågar du tro på dessa ord och säga hej till den du på riktigt är ?
Du är bäst på att vara du och för att du ska våga växa och stå i ditt ljus behöver du utforska ,lära känna dig själv och dina behov. Först då kan du omfamna dig själv , stå i ditt ljus , ta ansvar för ditt liv och verkligen leva.

Din investering 3200 kr för hela helgen.

300kr rabatt tom 14/6

Max 20st bokningar

Detta ingår

Sovplats i grupp rum max 3 st delar rum, enkel rum kan finnas beroende på hur många anmälda. Eget linne och handduk medtages.Vegetarisk hemlagad mat serveras. 


Fredag- fika och enklare middag
Lördag- frukost, lunch, middag, fika
Söndag-frukost och lunch

Du välkommen att anlända fredagen den 10/7 mellan kl 16-18, då får du möjlighet hitta ditt rum, ta en fika, landa, utforska omgivningen eller bara vara.Fredagen Kl 1830 möts vi i en invignings Ceremoni och efter lunch på söndagen, när vi tillsammans städat ur lokalerna avslutar vi helgen ca kl 1400.

Om oss

Solveig Grill är diplomerad SER- terapeut, samtal, regression och energiandnings terapeut.Hon ser på andevärlden med stor respekt och kärlek. 
För henne är det viktigt att visa att våra nära och kära finns med oss. Även om vi inte alltid ser eller hör dem.”Jag hjälper Dig inte genom att ge svaren,
jag hjälper Dig med att finna svaren.”
-Solveig
http://solsinne.se

Hedvik Madsen arbetar som Livscoach, mindfulness instruktör och qigong/meditations coach, energicoach ,andligcoach föreläsare och inspiratör. Hedvik är en lugn, jordnära person som har förmåga att möta människor där de är. Hon hjälpa dig att våga tro på din egen förmåga, att ta steget till förändring och att hitta vägen till ditt inre och din personliga utveckling.
http://Hedvik.se

Hitta till HärjaröHärjarö ligger 
ca 35 minuter från Enköping
ca 1h från Stockholm, Västerås och Uppsala

Varmt välkomna önskar Solveig och Hedvik

Du tar dig lättast med bil till Härjarö, men hör av dig om du kommer med tåg och buss , då är din sista hållplats Enköpings station och behöver samåka med någon av oss ut till HärjaröHärjarö är en pärla vid Mälaren och kursgården ,som egentligen inte är i bruk, ligger på dess naturreservat. Därför är detta en fantastisk möjlighet att faktiskt få tillgång till att vara här. Kursgården omges av en fantastisk natur, med vatten, stillhet och friskluft.http://www.upplandsstiftelsen.se/vara-naturomraden/harjaro__386

BOKA HÄR Http://hedvik.bokadirekt.se

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

9 kommentarer

 1. Pia Aspelund den

  Hej!
  Finns det fortfarande plats kvar på er sommarretreat? Mycket intresserad ?
  men funkar det att va med trots mycket liten erfarenhet?
  ☀️-liga hälsningar Pia

  • hedvik den

   Va roligt att du är intresserad , det är inte fullt ännu och du behöver vara vara den du är inga förkunskaper krävs . ❤️

   • Pia Aspelund den

    Jag har anmält mig nu och hoppas allt är rätt utfört av mig. Men det var någon anmälningsavgift som skulle betalas…hur mycket var det och vart skickar jag den summan?
    Mvh Pia

    • hedvik den

     Jag har skickat en faktura till dig för boknings avgiften 300kr. Hittar du den inte titta i din skräppost.
     ??❤️

     • Pia Aspelund den

      Fixat och klart ?/Pia

 2. Catarina Andersson den

  Jag har bokat en plats på sommar-retreaten. Hoppas att det fungerade.

  Catarina Andersson

Lämna en tanke