Kärleksmagi – Budskap inför v 25

0

Passa på att använd veckans magier till kristallnät och kristallritualer. Den 20/6 är det extra gynnsamt att göra detta för att attrahera något du önskar mera i ditt liv, välstånd, överflöd eller lycka. Den 20 är bäst men det fungerar även dagen för eller dagen efter. Ett blogg inlägg om detta kommer i veckan. Bilden nedan är från mitt kristallnät som står i min och min kollegas lokal, där vi manifesterat ett ekonomiskt överflöd för våra verksamheter. Det är inte lätt för oss små företagare i dessa tider. Även om jag har ett annat arbete som försörjer mig, har mitt företag utgifter som skall betalas. Oerhört tacksam för att jag har flera inkomster. Vet ni kristallnätet fungerar, sedan vi aktiverade det har det börja hända saker.

Kärleksmagi

Midsommar veckan är full av förväntan och kärleksmagi. Vi förknippar ofta midsommar med magin att dra till sig den stora kärleken. Sju blommor under kudden har väl många av oss provat. Veckans energier talar också om kärleksmagi ,men det går djupare än kärleken till andra, för hur ser kärleken ut till dig själv ? Tar du hand om dig själv, hedar du dig själv och älskar du dig själv för den du är ? Ja vet det kan vara svårt ibland , vi tycker ofta att vi inte duger , passar in eller är bra nog/vackra nog. Vem sätter egentligen värde på vår egen kärlek ? Det är här någonstans du behöver börja, att sätta ett värde på dig själv och börja leta efter kärlek inåt, när du funnit den där kommer du också finna den på riktigt hos andra.

Jag är vacker, fantastisk och helt underbar

Rädsla

Det känns som energierna efter denna stormande vår lagt sig lite, även om stormen finns någonstans där under ytan, har vi tittat ett sätt att förhålla oss till den. Den har blivit en del av vårt liv och vi är inte längre så påtagligt rädda, utan kan förstå dess allvar utan att vara rädd hela tiden. För det är lite så livet är, livet kommer ge oss utmaningar heltiden, men det är upp till oss om vi vill skapa rädsla, oro, och svårigheter av det som utmanar oss. Vi kan istället hitta nya vägar, nya erfarenheter och acceptans över det nya och själva skapa vårat liv, istället för att låta rädslan skapa det.

Jag skapar mitt liv med positiv energi

Bara vara

Se till att ladda batterierna nu i sommar och tillåt dig själv att bara vara. Njut av sommarvärmen, naturen, gräset under fötterna och den lugna energi som är på väg in. Du behöver fylla på din styrka inför höstens nya utmaningar. Bestäm dig för att inte gå på alla måsten, utan känn efter vad som verkligen är viktigt, du kan till och med ta hjälp av pandemin genom att tacka nej till saker med att skylla på att vi behöver hålla avstånd. Inget ont som inte har något gott med sig.

Jag tar hand om mig själv och laddar om.

Ha en fantastisk vecka, kram 

Kom och var med på min och Solveig sommarretreat på Härjarö.

Vi har fått den stora äran att hyra Härjarö den 10-12/7 denna sommar.

Härjarö ligger 
ca 35 min fån Enköping, 1h från Stockholm, Västerås och Uppsala

Kom och dela en fantastisk helg med oss, här får du möjligheten att säg Hej , till dig själv och utforska dig själv på djupet ,allt från dina sinnen till din andlighet.

Helgen kommer bestå av bla
Meditation
Skogsbad
Qigong
Tidigare liv
Healing
Personlig utveckling
Bara vara
och mycket mycket mera……
Vi lovar att du kommer inte lämna helgen oberörd

Du är unik, fantastik och helt underbar, men vågar du tro på dessa ord och säga hej till den du på riktigt är ?
Du är bäst på att vara du och för att du ska våga växa och stå i ditt ljus behöver du utforska ,lära känna dig själv och dina behov. Först då kan du omfamna dig själv , stå i ditt ljus , ta ansvar för ditt liv och verkligen leva.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

OBS ENDAST 4 PLATSER KVAR

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke