Möjligheternas tid – Budskap inför v 26

0

Hoppas du haft en trevlig midsommar. Det har jag haft även om den inte alls blev som den brukar vara. Jag är tacksam för allt det jag har och njuter av det istället för att önska att livet vore annorlunda.

Möjligheter

Just nu är det möjligheterna tid. Livet ger oss möjligheter hela tiden, men vi måste också vara uppmärksamma, våga prova nytt, tänka nytt och att gå utanför det trygga vi byggt upp. Jag menar inte att du ska släppa allt du har och kasta dig ut i det okända, utan våga möta dina rädslor och prova nytt där det nu inte fungerar. För ofta stannar vi kvar i det trygga som vi inte mår bra i , istället för att släppa taget och prova nya vägar i livet. Stanna inte kvar om du inte mår bra, kom ihåg vad som är bäst för dig vet bara du.

Jag vågar förändra det som inte längre tjänar mig

Mina behov

Ta dig tid och lyssna inåt, lyssna på din kropp , ditt sinne och din ande. Vilka behov har du i livet för att må bra och hur kan du uppnå dem ? Kanske du inte ens kan sätta ord på dina behov, om du inte gjort det förut fundera och skriv ner dem. Det är inte behov av materiella saker jag pratar om, även om det också är viktigt till en viss del, utan behov som goda relationer, närhet, frisk kropp, att bli sedd att ta emot och att ge. Vad ger dig när ing , glädje och energi. När känner du dig levande ?

Jag möter mina egna behov

Gör något stort

Har du funderat på vad du ger ut till dina medmänniskor och världen , vad är det du kan ge ? Vi är alla en viktig del av alltet oavsett vem du är eller var du är , det innebär också att du har ett ansvar för hur du tar hand om dig själv, andra, samhället och naturen. Du tänker kanske att lilla jag inte har någon betydelse, tvärt om det är lilla du och lilla jag som blir stora vi. Vi är alla lika betydelsefulla, även om vi inte fått livsuppgiften att vara ledare i detta liv. Om du tänker efter ,så är det alltid de små sakerna i det lilla som oftast betyder mest. Så börja säga godmorgon till främlingen du möter på väg till arbetet varje dag eller håll upp dörren för grannen, plocka upp skräpet på gatan och sorterar dina sopor. Att göra skillnad är inte stort och svårt, att gör skillnad är att göra lite flera gånger varje dag, det är stort.

Jag ger min del till alltet

Ha en fantastisk vecka, kram 

Kom och var med på min och Solveig sommarretreat på Härjarö.

Vi har fått den stora äran att hyra Härjarö den 10-12/7 denna sommar.

Härjarö ligger 
ca 35 min fån Enköping, 1h från Stockholm, Västerås och Uppsala

Kom och dela en fantastisk helg med oss, här får du möjligheten att säg Hej , till dig själv och utforska dig själv på djupet ,allt från dina sinnen till din andlighet.

Helgen kommer bestå av bla
Meditation
Skogsbad
Qigong
Tidigare liv
Healing
Personlig utveckling
Bara vara
och mycket mycket mera……
Vi lovar att du kommer inte lämna helgen oberörd

Du är unik, fantastik och helt underbar, men vågar du tro på dessa ord och säga hej till den du på riktigt är ?
Du är bäst på att vara du och för att du ska våga växa och stå i ditt ljus behöver du utforska ,lära känna dig själv och dina behov. Först då kan du omfamna dig själv , stå i ditt ljus , ta ansvar för ditt liv och verkligen leva.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

OBS ENDAST 2 PLATSER KVAR

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke