Ta med din själ på en resa- Budskap inför v 27

0

Jag vet man ska inte klaga på det fina vädret, men jag är mera en höst människa och jag älskar varma höstdagar och kalla kvällar och nätter.Då får man möjlighet att andas. Sommaren för är för mig förknippad med stress och måsten, även om mitt liv inte ser ut så numera. Denna värme blir lite förryckte för mig då jag inte får sova ordentligt om nätterna, så nu ska jag investera i en portabel AC. Trotts värmen är jag tacksam för att sommaren kommit och laddar upp mina energier.

När följde du din inre kompass sist?

Låter du livet gå på rutin utan att känna efter, visst det fungerar men hur länge då ? Ta dig tid till att lyssna och känna efter och var noga med att tillåta dig också att på riktigt lyssna på det du vill säga till dig själv. Din kropp kanske säger jag vill vila ,med du fortsätter att köra på eller tvärt om din kropp kanske behöver rörelse, men du stannar hemma i soffan. Din hjärna kanske säger ,det blir nog bättre snart ,men ditt hjärta vet att det där snart har för länge sedan passerat bäst föredatumet. Lyssna till dig själv hela dig , både kropp, sinne och ande vad har du att berätta och hur ska du leva för att vara i balans.

Jag lyssnar till min inre kompass

Resa

Ta med dig själv på en resa, tillåt dig själv att leta efter det du söker och uppleva det du längtar efter. Även om resan kanske är en inre resa eller både en inre och en yttre, så tillåt dig själv att göra den. Det är som om du står stilla med fötterna under jorden eller kanske du är allt för mycket uppe i universum och svävar. Livet handlar om balans, vi måste våga lämna det trygga och ge oss ut på äventyr, men också våga leva i verkligheten här och nu. Tänk och kan efter vart går din resa denna sommar och vilket syfte har den?

Jag tillåter mig själv att ge mig ut på en resa

Välkomna livet

Kanske du tror att livet skapas av sig själv och du bara är en liten bit av det hela ? Det är faktiskt tvärt om, det är du som skapar ditt liv, även om livet händer dig ,är det du som bestämmer hur du tar emot det och vad du gör av det. För livet är ingenting som bara är ,utan något du skapa. Det är egentligen ganska enkelt, för även ett tvillingar som blir lika behandlade och växer upp exakt samtidigt kan ha helt olika bilder av hur deras barndom såg ut. För vi tar till oss saker på olika sätt och väljer även vårt sätt att hantera dom. Så ditt liv är så som du skapat det, även om du får utmaningar utifrån, så har du alltid ett val hur du ska hantera dom (självklart finns det undantag , det finns det alltid) Så fundera på vilken inställning till livet du har, positiv eller negativ. Tillåt inte dig själv att bära på saker som hänt dig år efter år, utan släpp taget om dem förlåt och gå vidare. Förlåt för din egenskull inte för andras och gör slut med offer mentaliteten. Jag lovar livet kommer hälsa dig välkommen när du öppnar dina armar för det positiva.

Jag välkomnar livet med öppna armar

Ha en fantastisk vecka, kram 

Kom och var med på min och Solveig sommarretreat på Härjarö.

Vi har fått den stora äran att hyra Härjarö den 10-12/7 denna sommar.

Härjarö ligger 
ca 35 min fån Enköping, 1h från Stockholm, Västerås och Uppsala

Kom och dela en fantastisk helg med oss, här får du möjligheten att säg Hej , till dig själv och utforska dig själv på djupet ,allt från dina sinnen till din andlighet.

Helgen kommer bestå av bla
Meditation
Skogsbad
Qigong
Tidigare liv
Healing
Personlig utveckling
Bara vara
och mycket mycket mera……
Vi lovar att du kommer inte lämna helgen oberörd

Du är unik, fantastik och helt underbar, men vågar du tro på dessa ord och säga hej till den du på riktigt är ?
Du är bäst på att vara du och för att du ska våga växa och stå i ditt ljus behöver du utforska ,lära känna dig själv och dina behov. Först då kan du omfamna dig själv , stå i ditt ljus , ta ansvar för ditt liv och verkligen leva.

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke