Ladda batterierna- Budskap inför v 28

2

Va härligt med regnet som smattrar på rutan det är som om det sköljer bort de tunga varma energierna från de varma veckorna som varit. Även om alla väder har sina fördelar gillar jag bättre de lätta energi regnet för med sig. Solen och värmen är lättare att ta in när regnet lättat upp den tynga energin. Nu blir det semester, vila, retreat och nya möten.

Kärlek

Öppna upp ditt hjärta och våga släppa in kärleken. Även om det kan vara skrämmande och du kanske inte känner dig värdig, behöver du möta din rädsla och våga öppna upp. Kärleken kommer i olika beklädnader och kanske inte finns där du förväntar dig att hitta den. Förlåt det som varit omfamna det som kommer och var tacksam för det du har. Kärlek är den ända rätta vägen.

Jag är värdig all kärlek

Ge

Hur ser ditt mönster ut när du hjälper andra? Oavsett hur du hjäper så fundera på om du har balans i att ge ut och att ta emot. Jag menar inte att du ska ge för att få, men vad är egentligen ditt syfte med att ge, ibland kanske du känna att du offrar dig för andra och inte får något tillbaka. Kan de vara så att du har ett underliggande syfte som du själv inte är medveten om. Att ge och hjälpa andra kan även vara en egoistisk handling. Kanske du ger för att bli sedd, vara duktig, för att vara någon och du känner att du offrar dig för andra. Då är du helt fel ute ,då är ditt givande egoistiskt och grundar sig i din dåliga självkänsla. Så tänk om, du ska inte behöva offra dig för andra eller ge för att bli bekräftad. Du har rätt att känna efter , säga nej eller jag måste tänka på saken först. Även om det känns som om du är snäll när du offer dig, är det egentligen tvärt om. När du hittat balansen i att ge och få ,kommer du ha bättre energi att ge till andar när de behöver din hjälp.

Jag har balans mellan att ge och få

Ladda

Nu är det sommar och glöm inte ta vara på naturen, uti skogen, krama ett träd, gräv i joden, plocka blommor, gå barfota, lägg dig på gräsmattan och bara var en stund och andas in. Hämta kraft från solen. vinden och regnet ,ja allt som sommaren erbjuder dig. Det är dags för energi påfyllning av din kropp och själ.

Jag laddar mina batterier

Ha en härlig vecka

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

eller titta in på min nya Facebook sida där finns det mera kristaller.

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack🙏❤🌹🐞🌹

    • hedvik den

      🙏🏻❤️

Lämna en tanke