Låt ditt hjärtat leva- Budskap inför v 29

0

Har tillsammans med min vän och kollega Solvieg i helgen anordnat ett sommar retreat. Vi har haft en underbar helg och mött fantastiska människor. I går kväll var jag helt slut och det blev mycket tydligt för mig att jag tappar min energi när jag är tillsammans med andra människor så tätt som nu och måste bli bättre på att fylla på den under tiden. Jag tar med mig det goda och härliga , men även förbättringar på upplägg och mina personliga utvecklings områden.

Lyssna inåt och följ ditt hjärta

I bland gör vi lätta saker så svårt , genom att försöka förmycket vilket innebär att vår hjärna då går in och styr när vi vill känna efter. Att lyssna inåt handlar om att bara vara i den känsla kroppen och sinnet ger och att våga lyssna på den och lita på att de vet vad som är bäst för dig. Så egentligen kommer du inte höra när du lyssnar, utan du kommer att känna. Vad säger kroppen till dig när du känner efter? Vart vill den leda dig? Följ den väg där du upplever att kroppen är med dig, mår bra och är i balans. Men var uppmärksam så du inte lurar dig själv och undviker och tror att dina rädslor är din vägvisare, rädslan kan sätta sig i kroppen men då är det hjärnan som styr.

Jag är redo att verkligen lyssna på mig själv

Hjälpa andra

Vi är ofta snabba på att hjälpa andra att lösa deras problem. Vi ger råd , gör saker åt andra för att förbättra och lätta deras tillvaro. Om du stannar upp i det och verkligen känner efter, är det så att du kanske hjälper andra för att du då slipper ta hand om ditt eget ? Jag menar inte vara det yttre utan egentligen mest det inre. Vi kan ge råd till andra men följer dom oftast inte själva. Jag säger inte att det är fel att hjälpa andra, men stanna upp och fundera på det verkliga syftet, för dina problem kommer finnas kvar även om du undviker dem.

Jag är villig att ta hand om mina egna problem

Våga se

Våga se på livet med nya ögon och även med andras ögon. Om du tycker något är jobbigt och din vän tycker det är underbart, fundera då på vilket sett hen ser på saken. För din egen värld är ganska liten och trång om du inte vågar prova nytt, med sinnet och med kroppen. Var inte för bestämd och enkelriktad, livet är mycket större än det du ser. Titta åt nya håll och vidga din värld seende.

Jag är beredd på att se på livet med nya ögon

Ha en underbar vecka , kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

Du finner också armband, berlocker ,kristaller och halvädelstenar i min shop, nu  gratis frakt.

https://www.hedvik.se/min-webbshop

eller titta in på min nya Facebook sida där finns det mera kristaller.

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke