Se över dina mål- Budskap inför v 30

0

Semester och dagarna kommer och går lite som dem vill, ett tecken på att jag verkligen kommit ner i varv och semestrar ,är att jag helt glömt bort att en söndag kom och gick, det var nu på fm jag kom på att jag missat att skriva här. Bättre sent en aldrig.

Vårda

Ta hand om dig själv och dina kära med din varma moderliga energi som finns inom dig och som även nu är stark runt om oss. Ta hand om både kropp och själ, vad behöver du just nu ? Fundera på vad dina känslor av osäkerhet och rädsla egentligen står för och varför du i vissa situationer sätter upp ett hårt skal. Behöver de verkligen vara där eller kan du släppa taget om den och krypa fram ? Vågar du lita på din inre kraft och vara och stå för den du är , det är dags nu.

Mål

Satte du upp mål för året eller kanske gjorde du som jag ett års collage. Titta på målen du gjorde. Hur långt har du kommit, är några mål i mål, vad har du tappat och behöver du ta upp arbetet med dem. För mig blev några mål pausade på grund av Covid -19 , men det gav mig mera energi och kraft till andra mål som faktiskt har blomstra pga det. Har du inga mål , kanske dags att sätta upp några.

Rena dig

Passa på och njut av sommaren och rena dig i vattnet, bada i sjön, havet, ån eller dammen. Vatten är bra för oss och stillar våra sinnen. Du kan också ta ett varmt bad inomhus , tänd några ljus och njut. Det är faktiskt i badkaret jag får till mig många av mina idéer, för där kan jag på något sätt stilla mina andra tankar och hitta fokus min kreativitet.

Ha en underbar vecka , kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke