En win-win situation- Budskap inför v 31

4

Imorgon börjar jag arbeta igen, även om denna sommar och semester faktiskt bestått av en del arbete ,så är jag glad att få ta tag i höstens utmaningar , ny möjligheter och nytänkande. Ska bli så roligt att utveckla min webbshop vidare och har hittat flera nya leverantörer av kristaller ,så håll ögna öppna, under hösten kommer det komma in många nyheter med super fina kristaller.

Förändring

Den förändring du gör eller den energi du lagt på något lönar sig, så ge inte upp även om det kommer ta lite tid tills du får skörda för det du sått. Förändringar har redan börjat komma , men du har svårt att se dem eftersom du vill att allt ska gå fort, du vill redan vara där och känner dig trött på att kämpa dig vidare. Komihåg utan utmaningar och hårt arbete skulle du inte utvecklas och komma vidare, så se det som en möjlighet istället.

Jag ser möjligheterna i mina utmaningar

En win-win situation

Den förändring i ditt liv som redan gjorts eller som påbörjats som påverkar relationer i ditt liv ,känns just nu lite förvirrat, du kanske frågar dig själv, gör jag rätt. ?

Ja, är svaret på frågan ,om du lyssnar på ditt eget hjärta gör du alltid rätt, Det är faktiskt så, att även om det varken känns rätt eller ser rätt ut för andra i ditt liv just nu, är detta en win-win situationen. Det kommer bara ta lite längre tid för de andra att förstå och hitta sina nya vägar. Det ser ut som om att ni kommer vandra åt olika håll, du behöver våga släppa kontrollen och låta den andra ta ansvar för sitt liv. Detta behöver inte betyda att ni förlorar varenda helt, utan att ni tillåter varandra att leva det liv ni är ämnade för. Detta kan gälla en relation i familjen, kärlekspartner eller arbetskollega, vän.

Jag släpper taget och låter andra ta ansvar för sina liv.

Andas

Det känns som det är lite mycket nu och även om du haft semester kan du behöva stanna upp andas och fylla på med nu energi för att hämta kraft inför hösten. Våren har gett oss nya utmaningar i livet och vi har behövt se på livet med nya ögon, förhålla oss på nya sätt och se möjligheterna i det som finns framför oss. Än är inte denna utmaning över, utan detta är en del av vår nya vardag, så har du inte hittat rätt i dessa utmaningar kommer hösten ge dig mera att arbeta med. Har du förstår hur du behöver leva kommer hösten ge dig möjligheten att fortsätta framåt. Oavsett var du befinner dig i denna nya värld, kommer hösten bestå av nytänkande, förändring och ganska hårt arbete. Så passa på mellan varven , ännu viktigare nu än förr att stanna upp, andas , lyssna inåt, vila, återhämta dig och fyll på med ny kraft.

Jag ser till att jag får återhämtning g och fyller på mitt energiförråd

Ha en underbar vecka , kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Eleonor den

  Ja jag önskar att det skulle vara så att det bara var inställningen det hängde på men så är inte fallet. Man kan hamna i saker som man inte hur man än vill kan göra något åt själv…
  Jag sitter fast för tredje gången efter varandra i en lägenhet med fel i ventilationen, och hyresvärden vägrar att fixa det. Har slagits i åratal flyttat och flyttat och nu till denna fina lägenhet som jag älskar så gick fläkten sönder på en gång, samma fel ett iskallt drag som kyler ner mig och allt omkring. Finns ingen chans till återhämtning eller frid och jag orkar inte mer.
  Är reikimaster så jag längtar verkligen att få ro och fortsätta på min andliga bana osv. Men det blir inte varmare hur jag än tänker och min inställning är, utan det måste åtgärdas av andra och är man ensam kvinna finns ingen hjälp att få tyvärr man får slåss själv, har provat alla vägar som finns.
  Jag läser din blogg, men ibland låter allt så enkelt som det inte är i verkliga livet. Hur som helst ha en bra dag. <3 Kram

  • hedvik den

   Håller med dig lätt är det inte att möta motgångar och man har rätt till alla sina känslor, men att fastna i en negativ inställning hjälper heller dig inte vidare hur jobbigt situationen än är. Hoppas att din boende situation blir bra till slut, allt är möjligt så självklart finns det en lösning , även om den kommer längre fram.
   Kram och tack för att du delar med dig av livets utmaningar ??❤️

   • hedvik den

    Tråkigt att du känner så , att du inte ser en lösning i det hela, förstår att du är trött och att det tar din energi. Stänger ljud och värme till dig ,jag är helt säker på att det kommer lösa sig på något sätt , så ha tillit och tålamod. Kram ?

  • Eleonor den

   Tack! Min inställning är allt annat än negativ och kunde inte tänka mig att hamna i detta en gång till men gjorde det iaf. Det är inte alls säkert att det ordnar sig har gått många år man slits till kropp och själ och det är hyresvärdarna som har sista ordet, När man hamnar i orättvisor gång på gång skulle jag vilja kalla det negativt fast det beror inte på mig jag gör allt jag kan för att komma ur det…

Lämna en tanke