Dags att välja nya vägar- Budskap inför v 32

0

Min sommar har varit en tid för vila och återhämtning men också en tid för nyfikenhet och utveckling. Det här med astrologi och månen har intresserat mig en tid och under sommaren blev det starkare och starkare, så nu kan jag inte längre hålla det ifrån mig. Någonstans måste jag börja så på ,måndag kommer mitt första inlägg om fullmåne och hur jag gör mina fullmåne ceremonier. Har även tänkt att bygga på med live sändningar, men har inte kommit dit riktigt ännu, men det kommer. Vill du ha koll på när jag kommer igång kan du gilla min Facebook sida, jag kommer lägga till evenemang där.

http://facebook.se/hedvikmadsen

Äventyraren

Utforska livet på nya sett och sluta vara så trångsynt, livet kan ses på många olika sett med många olika inställningar. Låt tacksamheten, glädjen och den positiva energin bli din följeslagare och ge dig ut på nya äventyr. Du behöver inte tänka så stort om det känns skrämmande, äventyr kan vara att säga hej till grannen du aldrig sagt det till eller gå en kurs du tänkt på, men aldrig vågat gå eller ge dig ut på en resa. Vad ett äventyr är är helt upp till dig. Det som är viktigt nu är att du tar fram äventyraren inom dig, låter din energi expandera och låter glädjen omge ditt liv.

Jag är villig att ge mig ut på äventyr

Upplösning

Någonting i ditt liv som är ett problem eller något du personligen kämpat med, det kan även vara relationer är nu på väg att hitta en början till upplösning. Även om det inom de närmaste dagarna kan vara starka känslor inblandade ,så var inte orolig ,din utmaning är på väg att lösas upp. Tänk på att inte bli tjurig eller klängig, utan ta ditt inre kommando och bli en god ledare för att komma vidare och inte bli fast i ditt ego. Det är bäst att fortsätta framåt ,men kanske på ett sida spår du inte sett förut.

Jag känner mig trygg i att allt blir som det ska vara

Släppa taget

Det är viktigt nu att du förstår att livet är en cirkel och ibland behöver du släppa taget och tillåta nytt komma in i ditt liv. Så vad behöver du släppa taget om i ditt liv, människor, situationer, känslor , negativa tankar ? Oftast behöver du släppa taget om det som du under en längre tid behövt kämpa med för att få behålla. Det är inte svaghet att ge upp, utan tvärt om, det är styrka att se att något behöver släppas för att kunna växa. Att släppa taget är också ett sätt att skapa nytt utrymme i ditt liv, så länge du håller kvar , kan inte nytt komma in. Du har hela hösten på dig, men börja redan nu , vissa saker tar dig att förändra.

Jag släpper taget om det som inte fungerar.

Ha en underbar vecka , kram

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke