Fullmåne i Vattumannen

2

Som tonåring var jag mycket intresserad av astrologi och månens kraft men någonstans på vägen tappade jag bort mig själv och det fanns inte utrymme för mina intressen. När jag flera år senare började ta hand om mig själv och hitta tillbaka till min andlighet, var astrologi och månens kraft inte med , men det sista året har det blivit mera och mera tydligt att jag ska ha med det i min andliga liv.

När jag förra året fick ett personligt horoskop gjort åt mig ,inte bara en gång utan två, så blev det tydligt att jag som är född 20/1 på gränsen mellan stenbock och vattuman inte är stenbock som jag alltid trott ,utan att jag är vattuman, då jag är född på kvällen. Även om jag nu är vattuman har jag stenbockens stöd i det ambitiösa, ordningsamma och målinriktade. Vattumannen ger mig energin att gå min egen väg , prova nya saker och mitt kreativa nytänkande, så jag får de bästa av de två . Jag har saturnus mitt emot månen som står för sinne och känslor, vilket påverka mig negativt, men jag jobbar på det. Att få mitt personliga horoskop lagt var ett steg framåt för mig och förståelse varför jag är som jag är, kan varmt rekommendera det. Nog med mig nu och nu till mitt första inlägg om månen.

Fullmånen i Vattumannen 3/8 17:59:38

Vid fullmåne är det en god ide att känna tacksamhet, förlåtelse och att släppa taget om det som inte tjänar dig. Använd fullmånens energier och denna tid av förhöja känslor och gör en ceremoni .

Energin som finns i denna måne är förändring och står för framsteg. Vattumannen är nytänkande, nyfiken ,gillar att utmana sig själva och leva utanför normen.

 • Så detta är en perfekt tid för att göra uppror eller bryta mot normerna.
 • Vattumannens energi kommer också stötta dig i ditt knäppaste och bästa jag, så passa på att njut och gör saker du länge velat, men inte gjort.
 • Denna dag är också bra för att träffa vänner eller göra bra saker för samhället, naturen eller världen och gärna tillsammans med andra.

Du behöver fundera på …

 • Håller jag mig fast något som hindar mig att gå framåt ?
 • Lyssnar jag till mitt hjärta eller låter jag huvudet styra för mycket ?
 • Även om jag tycker om att leva på mitt sätt ,innebär det inte att mitt sätt alltid är rätt, ta ett steg tillbaka, vem behöver jag lyssna på ?

Detta behöver du göra..

 • Släppa taget på riktigt om det som inte fungerar.
 • Förlåta dig själv och andra.
 • Gå vidare och tacksam för det du haft, har och det du lärt dig.

Fullmånescermoni.

Detta är bra att ha…

 • Vatten i en skål- vatten
 • Ett levande ljus- Eld
 • Kristaller-Jord ( månsten, selenit och bergskristall fungerar alltid vid en måncermoni, men använd de kristaller du dras till eller de som tillhör det tecken fullmånen står i. Vattumannens kristaller är bla ametist, röd jaspis och granat.)
 • Rökelse- Luft
 • Ett papper att skriva på

Gör ett altare eller en plats där du kan sätta upp dina saker, en plats där du kan få vara i fred en stund eller bjud in några vänner att dela denna ceremoni med.

 1. Ta några djupa andetag , blunda och känn hur du blir mer och mer avslappnad för varje andetag du tar.
 2. Tänk på vad du behöver förlåta för att komma vidare, det kan vara personer, situationer, dina egna tankar eller handlingar osv
 3. Skriv ner det på en lapp.
 4. Blunda och andas igen.
 5. Tänk nu på vad du behöver släppa taget om för att kunna må bra och gå vidare, allt det där som inte tjänar dig längre, det kan vara personer, situationer, dina egna tankar eller handlingar osv.
 6. Skriv ner det på en lapp.
 7. Blunda igen och tänk nu på minst tre, människor, saker och situationer du är tacksam för.
 8. Skriv ner dem på en lapp.
 9. Blunda igen och tänk nu att du fyller dig själv med grön helande färg, andas och tänk nu att du fyller dig själv med lila beskyddande färg, tänk nu att du sänder ut dessa färger från dig själv ut till alla i ditt liv ,oavsett hur er relation ser ut och tänk förlåtelse och kärlek.
 10. Elda nu upp lapparna en efter en och lägg dem i skålen med vatten samtidigt som du säger högt eller i ditt huvud, – Jag är villig att släppa taget om det som inte längre tjänar mig och förlåta de som gjort mig illa, jag villig att låta detta lätta från mitt hjärta , min rygg , mina axlar och mitt huvud, jag har tillit till att universum tar hand om det. Eller gör din egen bön.

Tänd rökelsen och låt den brinna en liten stund samtidigt som du sitter tyst en stund och lyssnar inåt.

Klart

Jag har också i förväg dragit ett budskaps kort ur kortleken Moonology och fick kortet ” Kliv ut ur din komforten” så det blev ännu tydligare vad som behöver göras , våga möta dina rädslor, följ det som känns rätt, du kan stå stark med båda fötterna på jorden, var inte rädd du klarar detta och du är på rätt väg, YES………..

Glöm inte bort att rena dina kristaller och kort i månens ljus i natt.

Hoppas denna fullmåne hjälper dig släppa taget, förlåta och komma vidare ,men komihåg ,energin hjälper dig ,men det är du som måste göra jobbet.

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. sandra den

  Hej! Vad intressant. Jag är vattuman och har för länge fått mitt horoskop ställt. ska göra denna ceremoni. Ha en fin dag.

  Sandra

  • hedvik den

   Va roligt ja passa på vi i Vattumannens tecken blir extra påverkade och kan utnyttja denna energi, lycka till ❤️

Lämna en tanke