Många energier i omlopp-Budskap inför v 33

0

Nu har vi gått in i Lejonets tecken och lejon är lekfulla, kreativa och älskar att stå i centrum. De är även dramatiska och gör allt i stor stil, ta tillvara på denna energi vid nymånen 19-21/8 och hylla livet.

Jag guidar dig med Lejonets energier, i en nymånes ritual onsdagen den 19/8 KL 20.00 via Zoom, detta är min första ritual via zoom och är till rabatterat pris och kostar bara 69kr, mera info kommer inom kort upp på min bokningssida och Facebook sida.

Jag kommer också hålla en ritual i min lokal 20/8 alltid kraftfullare att vara flera och jag bloggar även om hur en nymåne ritual kan gå till den 19/8, så du kan göra en hemma själv om du vill.

Lejonets kristaller är bla citrin, karneol, pyranit, bergskristall, tigeröga och granat som är lejonets ritual sten. Dom kan du köpa här Webbshop

OBS!! begränsat antal platser så boka i tid.

Inget är hugget i sten

Det stora skiftet som alla pratar om är i fullblom och just nu i helgen har lejonporten öppnats 8-12/8, vilket gör att våra energier förhöjs.

Läs gärna mera om just detta på Brankas blogg https://www.branka.se/post/8-8-lejonporten-2020

Så det är inte alls konstigt att detta kort om förändring kommer upp. Inget är hugget i sten, det är dags nu att öppna ögonen och leva det liv som gynnar dig. Dessa energier kan var mycket utmanande och vissa kan få känslan av att det blir för mycket, medans andra välkomnar dem med öppna armar. Vill du utvecklas komma vidare , bygga nya broar ,så är tiden perfekt just nu och med hjälp av dessa energier kan du komma långt, även om det kommer att ta tid att komma i mål. Så håll kvar vid dina drömmar och ha tillit till att de kommer bli sanna längre fram.

Jag har tillit till att mina drömmar blir sanna

Sansa dina känslor

Energierna just nu påverkar också våra relationer och var uppmärksam, för nästan alla kommer att vara känsligare än vanligt. Även om det är bra att känna efter ,så låt heller inte dina känslor ta över helt ,för det är inte alls säkert att de bara är positiva, utan energin tröttar även ut oss och vi blir, irriterade, snäsiga och det kan snabbt vända från glädje till ilska eller ledsenhet. Så om konflikter med andra uppstår nu , tillåt dig inte dras med i dramat ,då allt är uppförstorat och alla har inte hittat balansen i sitt uppvaknande, utan kanske inte alls förstår vad som händer. Så tålamod min vän med både dig själv och andra, stanna upp, andas, lyssna inåt och försök att sansa dina explosiva eller negativa känslor. Allt är som det ska, men vi har en lång väg att gå.

Jag mediterar och lyssnar inåt.

Var modig

Var modig och våga ta första steget vidare. Var ledaren i ditt liv, du kommer ställas inför många val i livet framöver och ditt synset på hur livet ska vara och levas kommer att ifrågasättas. Här behöver du vara modig , ta ansvar och följa ditt hjärta, även om det innebär att du behöver lämna det som du har idag. Jag menar inte alls, att du nu ska bryta upp med allt du har och skapa dig ett nytt liv, men du behöver verkligen fundera på vad som är bra i ditt liv , vara tacksam för det och sen fråga dig själv vad som inte är bra och vad som skaver.

Nästa steg är att fundera på hur du vill ha det, där det inte fungerar och vad du kan göra för att det ska fungera, när du tagit ditt ansvar och gjort din del och det forfarande inte fungerar, så behöver du bryta upp och börja gå nya vägar. För det är viktigt att du inte bara flyr, du har alltid ett eget ansvar också (visst kan det finnas situationer, där du omedelbart ska bryta upp och gå, så tänk efter själv).

Jag menar att om ett förhållande inte fungerar och du bara ser fel på din partner, måste du också se på dig själv och reflektera över ditt beteende och ditt ansvar. Du kan inte bara skylla på andra eller bara fly ,då missar du läxan och utvecklingen och vid nästa situation kommer du möta samma utmaningar och gå i samma fotspår som innan. Så även om det känns svårt att se på dig själv utan filter så var modig , släpp stoltheten och våga utmana dig själv att bli bättre på att vara dig själv och en bra förebild , i alla delar i ditt liv.

Jag är modig och tar ansvar

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr 

OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke