Framtiden knackar på – Budskap inför v 34

0

Vad jag älskar augustis varma dagar men svala nätter och mornar, det ger mig till till att andas och återhämta mig. Min favorit årstid är sensommaren och hösten för mig betyder det mindre krav, måsten och möjlighet till att boa in sig i livet och växa. En ny höst står framför mig och mitt företag expanderar. Följ mig på min Facebook sida om du vill ,så missar du inget.

Välkommen till min Facebook sida.

Allt är som det ska

Ha tilltro till att allt är som det ska vara och försök att acceptera livet som det är just nu. Nu är det tid för reflektion, att stanna upp och se på livet , lära dig av utmaningarna. När du stannar upp hinner du också känna efter vad som är bra för dig och vad du faktiskt vill, då är det dags att göra upp nya planer och eftersom du reflekterat, kan du undvika att gå den väg som inte fungerat. Detta ger dig nya möjligheter, men släpp all bitterhet och ilska och förlåt dig själv för det som inte varit bra du behövde kanske gå igenom vissa saker för att växa och uppskatta livets goda sidor. Du kan inte påverka det som varit ,men du kan skapa din framtid.

Jag är där jag är och det är okej.

Framtiden knackar på

Även om allt är som det ska vara och du behöver en paus för reflektion , så står framtiden och knackar på din dörr. Ha inte bortom och bli inte rädd när den med sin kraftfulla energi slår till. Vad som än kommer hända , händer av en orsak ,som du kommer förstå längre fram. En ny portal av energi är på väg att öppnas, allt du behöver göra är att ha modet till att gå vidare, släppa taget om det som varit när du reflekterat klart. Det kommer sätta dig tillbaka på din rätta livsväg. Onsdagens nymåne är ett perfekt tillfälle att skapa de drömmar du drömmer om ( Nymåne i Lejonet 19-21/8)

Jag skapar mitt liv

Jag guidar dig med Lejonets energier, i en nymånes ritual onsdagen den 19/8 KL 20.00 via Zoom, detta är min första ritual via zoom och är till rabatterat pris och kostar bara 69kr, BOKA DIN PLATS HÄR

Våga visa vem du är

Visa världen vem du är, sluta håll tillbaka och var den unika människa du faktiskt är. Kanske du går i försvar för ofta eller visar en hård yta. Släpp det och våga vara mera av dig själv. Kan det vara så att du håller kvar i något som stoppar ditt sanna jag eller håller någon kvar dig?

Våga möta sanningen i vitögat och agera. Även om känslorna kommer vara upp och ner och ut och in, lyssna på din egen sanning och låt inte omständigheter eller andra stoppa dig från att lysa. Var inte för mycket i ditt huvud, lyssna mera på hjärtat.

Jag är redo att växa.

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr 

OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke