Var medveten om din ord- Budskap inför v 35

2

Vardagen har knackat på för de flesta av oss och vi har börjat gå tillbaka till vardagslivet. I bland är känslorna mixade , skönt att vara tillbaka på rutinerna men du längtar till friheten semestern gav dig. En spännande höst står framför oss och vad vi säger, vad vi gör och vilket ansvar vi tar för vår eget liv kommer att visa vägen för höstens utmaningar.

Jag börjar hösten med att uppdatera och att fylla min webbutik med nya produkter, därför ger jag dig just nu 10% rabatt på allt du handlar gäller tom 27/8.

TITTA IN HÄR http://hedvik.se ANVÄND RABATTKOD BLOGG

Ordens kraft

Har du tänkt på att det du säger påverkar andra och att dina ord ofta har mera kraft än du förstår. Var noga med vad du säger, så du inte pratar in dig själv i ett hörn, även om du inte är dum när du pratar kan dina ord ställa till det för dig. Så har du en konflikt tänk efter innan du talar. Är du i en ledande position eller ger råd till andra , var då medveten om att dina ord påverkar andra. Var uppmärksam på ordens kraft.

Jag är medveten om vad jag säger

Våga ta en risk

Tänker du för mycket just nu, men ändå in ser en lösning. Kanske du har många åsikter, men inte tar ansvar för att något ska hända. Vilken är din mest positiva tanke om situationen ?? Nu är det tid för att tänka tacksamhet för det du har och för det som står framför dig, även om du inte vet vart vägen leder. Du behöver att bli påmind om att livet i bland inte blir som du tänkt dig och att du behöver ta några risker för att komma framåt. Försök att ha ett öppet sinne, var tacksam och se möjligheterna som ligger framför dig. Du kommer ingenstans om du inte börjar gå.

Jag tar ansvar för mitt liv

Kärlek på gång

Det är tid för romantisk och kärlek, en ny start i ditt förhållande eller är du singel så var uppmärksam någon söker kontakt med dig. Det det är tid för för att låta känslorna ta över och tillåta ditt huvud vara bland molen, men det kan också kännas som en besvikelse om det inte blir som du önskat, var öppensinnad det du önskar är kanske inte det du behöver. Låt känslorna vara med dig ,logik kommer inte fungera nu, släpp taget om rädslorna och tillåt dig själv att älska och njuta, det kan vara så att din tvilling själ eller soul mate som dyker upp eller att du hittar en djupare kontakt med din partner. Följ din egen sanning och lyssna på vad du känner.

Jag tillåter mig älska och älskas till fullo

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris just nu extra billigt 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr 

OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack🙏❤

    • hedvik den

      ❤️🙏🏻

Lämna en tanke