Förändringarnas vindar blåser i höst -Budskap inför v 36

4

Denna höst kommer innebära många förändringar och för mig gick det fortare än jag räknat med, även om det kan kännas spännande och roligt är det alltid lite oroligt med förändringar. Jag gillar förändring och behöver utmaningar i livet ,men samtidigt är det skönt och tryggt när allt är som det brukar ,då vet jag vad som förväntas av mig och det är tryggt. Det är bara öppna upp och ta emot det som kommer att hålla kvar i det gamla är inte ett alternativ.

Förändring

Om du alltid gör vad du alltid gjort, kommer du få det du alltid fått. Något i ditt liv behöver en förändring ,men du stannar kvar i gamla mönster ,det har ju fungerat och det känns ju tryggt, eller hur ? Du kanske även känner att du sitter fast. Det är dags nu att tänka om ,om du vill skapa något nytt, må bättre eller komma framåt i livet. Fundera över vad det är du behöver förändra stort som smått. Kan de vara så att det är dina egna tankar, handlingar eller värderingar som behöver ses över ? Oavsett vad det är så är det du som måste göra jobbet, lägg inte ner energi på hur andra gör och försök förändra dem, utan börja med dig själv, det är där förändringar kan göras. Det runt omkring kommer förändras med dig om det är meningen, om inte kommer du tydligt se vad du behöver släppa på vägen.

Jag är villig att förändrats till det bättre

Det du önskar kommer till dig

Det du längtat efter och önskat är på rak kurs mot dig, men du kan inte bara sitta där och tro att det kommer ramla i knät på dig. För att kunna ta emot det du önskar behöver du göra din del.

1). Släppa taget om det gamla som inte längre tjänar dig, det kan vara allt från tankar, handlingar, relationer, situationer mm

2). Ta ett andetag och förbli lugn, gör inget utan att känn efter.

3). Ta möjligheterna när dem kommer.

4). Lita på dig själv, känn dig värdig och tro på vad du känner.

Livet flyter med dig just nu och energin är positiv, men du måste göra jobbet , även om det innebär att du behöver arbeta lite hårdare än du brukar.

Jag är värdig all lycka

Dags att börja

YES, det är så tydligt, en härlig nystart är på väg mot dig och du är redan på väg. Du kanske har en lång väg att gå, men är du villig att gå den kan du komma långt. Gå bara inte för fort bara och glöm inte bort hur man uppför sig, behandla andra med respekt och ödmjukhet, även om ditt liv blir en succé, kanske det är ännu viktigare just nu. Tänk på det skapar ett mycket bättre karma för dig att behandla andra väl.

Även om tanken att ge upp finns hos dig under resans gång, så gör det inte. Gör det bästa du kan och var nöjd med det. Det kan vara så att du behöver sätta upp en 12 månaders plan för att nå ditt mål, men glöm inte att en sån plan innebär inte att du behöver vänta 12 månader , utan att du steg för steg kan skörda din framgång via delmål. Så för varje liten framgång se till att fira och lägg energi på framgångarna, inte på det som inte fungerar, hitta nya vägar istället. Vilken situation detta är i ditt liv, vet bara du, arbete, relationer, personlig utveckling eller kärlek, eller kan det vara så att du lägger grunden till ett helt nytt livstänk.

Jag är redo att skapa det liv jag vill leva

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr 

OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Birgitta den

  Hej, precis så som du skriver är jag just nu, det gjorde mig mer peppad att fortsätta min väg framåt, en skön känsla av frihet kom till mig, jag tackar av hela mitt ❤️ för att Du finns, kram Birgitta

  • hedvik den

   Tack själv för att du finns , lycka till på din väg ❤️🙏🏻

 2. Pia Aspelund den

  Dina veckans ord är betydelsefulla för mig. Tack 🙏🌻/ Pia

  • hedvik den

   🙏🏻❤️

Lämna en tanke