Möt din skuggsida -Budskap inför v 37

0

Skuggsidan

En dörr slår igen framför ditt ansikte och den kommer inte att öppnas igen, en förändring du kanske inte hade förväntat dig, i alla fall inte just nu kommer komma in i ditt liv. Du kommer inte kunna kontrollera dess utgång utan här gäller det att arbeta med dig själv och det mörker inom dig som kommer bli triggat av detta. Din ” skuggsida” alla har vi den och i vissa situationer i livet hur snälla , lugna och harmoniska vi må vara , kan den dyka upp. Ilska, offer mentalitet, ja till och med hämnd begär , men ta kontroll över det. Det kommer vara du som är den stora förloraren om du agerar på dessa känslor, möt dem i stället och observera, acceptera och släpp, förlåt och gå vidare. Om dörren stängs öppnas nya.

Jag tar hand om min skuggsida

Bli mera av mig själv

Tillåt dig själv att växa och våga du ta för dig och visa vem du är? Kanske det är så att denna plötsliga förändring tvingar dig till att utvecklas , komma vidare och bli mera av dig själv. Du kanske har levt ett liv i samma spår , dag ut och dag in och även om livet känt okej, är du verkligen lycklig eller lever du livet andra förväntar sig ? Jag säger inte att du behöver bryta upp från det liv du lever, utan du behöver ifrågasätta hur du lever. Är detta rätt för mig? Håller jag tillbaka mig själv för andra eller tar jag kanske andras plats? När är jag lycklig? Överlever jag eller lever jag ?

Det är bara du som har svaret på dessa frågor och svaren är rätt när det känns rätt. Låt inte livet bara vara utan, skratta, gråt, älska och njut också.

Jag försöker leva till fullo

Använd ditt mod

Det är dags att vara modig och bli ledare över ditt liv. Ta tag i det som behöver förändras, sluta gå och gnäll, tyck synd om dig själv eller må dåligt, ditt liv , ditt ansvar. Ta händerna ur fickorna kavla upp ärmarna och börja. Om du verkligen vill något behöver du göra din del, annars kommer du inte framåt. Tala också om vad du vill, hur du känner och vilka behov du har, även om du tror att andra vet, så är verkligheten en helt annan, det är du som måste tala om och sluta förvänta dig att andra vet och saker bara ska hända. Du behöver ta tag i ditt liv som en projektledare, se på alla delar, utvärdera, göra upp planer och starta, men tänk på att det är ett livs projekt , allt kan inte ske idag.

Jag är projektledaren över mitt liv

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke