Skapa dina drömmar- Budskap inför v 38

0

På torsdag är det nymåne och en perfekt tid för att skapa nya önskningar i ditt liv. Ta tillvara på energierna från nymånen i jungfrun och kom vidare i livet ,om du behöver det. Jungfrun är glada, lojala tålmodiga människor, men de har också en kritisk sida, de är petiga, har höga förväntningar på både sig själva och andra. Inlägg om hur du själv gör en nymåne ceremoni kommer på torsdag.

Tro på dina drömmar

Det är mycket energier i omlopp denna höst, även om vi börjat komma på rätt bana igen, är det fortfarande utmanande tider. Nya utmaningar kan dyka upp, ha tålamod universum testar dig och vill se på vilket ben du står. Möt utmaningarna med din inre styrka och tro på dig själv. Även om det du drömmer om inte finns inom räckhåll, så ge inte upp, hitta nya vägar, sänd ut affirmationen, gör ett kristall nät eller be om hjälp. Svaret på dina drömmar är JA, men inte just nu. Du är en bit på väg och snart kan du skymta dina drömmar ,även om det är på avstånd , så fortsätt kämpa och tro på dig själv.

Jag tror på mig själv

Dags att stänga gamla dörrar

För att öppna nya dörrar och leva i din dröm, kan det vara så att du måste stänga några gamla dörrar först. När något inte fungerat och du om och om igen försökta att hitta nya vägar, lösa problemet eller ge mera av dig själv. Är det kanske så ,att det istället för att utveckla dig håller dig tillbaka. Ja ,jag vet det är inte lätt att avsluta det som man har som känns tryggt och kanske fungerar emellan åt. Det kan vara så att detta håller dig tillbaka från dina drömmar, stagnerar din energi och stoppar din utveckling ? Värt att tänka på ,är det ditt arbete, en relation eller din bostad som ger dig utmaningar. Du behöver fundera på vad detta gör med dig och hur du vill att det ska vara. Skriv ner dina drömmar och gör en plan, passar det du nu har in i din önskade framtid ? Om inte behöver du , hur svårt det än kan vara, möta det som inte fungerar och ta tag idet.

Jag är stark och skapar min framtid

Var ödmjuk

Även om det är så att du ska vara viktigast i ditt liv och att du behöver se till dig själv först ,innebär det inte att de bara är du ,du, du som räknas. Du kanske dras mellan det du vill och andra vill, ta det lugnt , vänta och känn in. Kanske du har varit lite hård och egocentrisk, är det så att du själv skapat denna situation som nu uppstår, det betyder också att du kan vända detta till något bättre och visa lite mera medkänsla. Så även om du är viktigast i ditt liv innebär det inte att du ska gå över andra för att få som du vill. Var snäll, var ödmjuk och le, medans du tar dig dit du vill vara.

Jag är ödmjuk mot andra

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke