Nymåne i Jungfrun 17/9 13.00

0

Nymånen är tiden då du kan manifestera din önskningar , börja om på nytt och skapa ditt drömliv.

Nymåneceremoni

Hitta en plats där du kan få var i fred eller bjud in några som vill delta i ceremonien. Skapa ett altare, med rökelser, tända ljus , spela lite lugn , gärna andlig musik och skapa ett månceremoni nät. Grunden består oftast av bergskristall, månsten och sellenit, sedan kan du lägga till stenar för det stjärntecknet månen står i, men du kan också känna in vilka kristaller du ska ha. Stenar jag valt för jungfrun är ametist, Rosenkvarts och amazonit.

Bra att ha är en bok att skriva i , då kan du sen gå tillbaka och se vad du önskat. En nymåne ceremoni gör du 8 timmar till 3 dygn efter en nymåne

 • Börja med att fungera på vad du är tacksam för , människor, situationer, saker , känslor, framgång, läxor mm, skriv gärna ned dem i en bok.
 • Bestäm dig för några önskningar , du kan ha så många som upp till 10 st, som du vill uppnå de närmaste veckorna. Tänk på att vissa önskningar kan vara med dig länge, men att du kan önska dig delmål för att komma till målet.
 • Bestäm dig vad du ska göra för att uppnå dina drömmar, för det är inte så att du bara kan luta dig tillbaka och önska ,utan du måste även göra din del.
 • Skriv ner eller skissa, rita dina önskningar.
 • Nu kommer det viktigaste , nu ska du visalusiera varje önskning, som om du redan är där , vilken känsla skapar det i din kropp, håll kvar känslan och ska magi. Tänk – i ditt sinne, Känn – i din kropp och Njut -i din själ.
 • Nu behöver du skriva en affirmation av varje önskning, tex jag är förälskad, pengar kommer lätt till mig, osv
 • Skriv ner avsikten du har inför varje önskan tex, vill du ha ett nytt jobb behöver du tex, leta efter jobb, skriva ett CV osv
 • Nu behöver du meditera ca 15 min och sedan släppa taget om önskan så universum kan göra sin del. Det är bra att ha en mening tex jag släppet tag om min önskan och låter universum göra sin del.

Hur kan vi använd oss av jungfruns energier just nu i denna tid, jungfrun är glada, lojala tålmodiga människor, men de har också en kritisk sida, de är petiga, har höga förväntningar på både sig själva och andra.

 • Gör en inventering av ditt liv, vad fungerar och vad fungerar inte?Använder du din energi rätt eller lägger du för mycket energi på saker som inte ger dig något?
 • Hur ser din hälsa ut ? Jungfrun har fokus på sin hälsa, gör en inventering av din och skapa nya hälsosamma rutiner i ditt liv, var också uppmärksam så du inte tar hälsa så långt att det skadar dig, även om intuitionen är en annan så är det inte heller bra att pressa din kropp till det yttersta.
 • Organisera dina kaos och städa upp ditt liv, utan att vara allt för petig och noga.
 • Var inte för hård och kritisk varken mot dig själv eller andra, njut istället av det du är bra på och fira dina framgångar.

Jag har också bett om sett budskap just för dig som läser min blogg inför denna nymåne.

Du går mot det du önskar i livet, men det kan vara så att du går i en annan riktning än du förväntar dig, så var uppmärksam och öppen sinnad, begränsa inte dig själv och ditt liv , med gamla tankar och föreställningar.

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Köp ditt månceremoni kitt hos mig från 130kr

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke