Släpp gamla mönster- Budskap inför v 39

7

Livet kändes som det satts på paus i våras när covid- 19 blev en vardag i mitt liv, men när vissa dörrar stängdes i min verksamhet fick jag tid till att öppna andra dörrar och utveckla nya möjligheter. Nu börjar jag ta nya steg mot drömmar jag lagt lite åt sidan en tid då det inte funnit utrymme för dem förut. Så även om livet inte blir som man tänkt sig kan det öppna upp nya möjligheter , det gäller bara att de dem. Min webbutik har utvecklats och börja rulla på ordentligt och även till min lilla butik i Enköping börjar fler och fler hitta. Tack Tack Tack……. Jag firar mina framgångar med 20% på hela ditt köp månaden ut, har även nu en julkalender med kristaller så passa på att få rabatt på den. Alltid fri frakt.

Gamla mönster

Ibland har vi kvar saker i vårt liv, som en känsla i kroppen eller som ett glömt minne. När något uppstår reagerar vi och gör som vi alltid gjort eller så känner vi obehag i kroppen. Detta är både på gott och ont. Kan vi ta bort denna gamla programmering i vårt liv som stoppar oss från att komma vidare? När du känner dig låst i en situation eller relation, kanske det känns som ett gift , men du stannar ändå. Då är det dags att bryta gamla mönster, bara för att du kan göra som du alltid gjort, behöver du inte fortsätta göras. Stanna upp och observera, känn efter, reflektera. Vad är vinsten i att fortsätta som vanligt, kan jag ändra på det som inte fungerar. Det är bara du som kan förändra och komma vidare , men låt inte gamla mönster hålla dig kvar.

Jag är redo att släppa taget om det som inte fungerar och skapa nya vägar i mitt liv.

Skapa det liv du önskar

Allt arbete du lagt ner kommer att löna sig och du kommer få skörda inom snar framtid, detta kort handlar oftast om din professionella sida, men det kan även handla om din personliga utveckling. Du behöver se det på en längre tid och inte bara se livet här och nu. Se dig själv och vart du är om 12 månader eller om 5 år. Ta sikte på framgången längre fram och fortsätt arbeta och gör upp planer för din framtid, sluta tvivla, fortsätt drömma och tro på dig själv, har du passionen och viljan kan du skapa det liv du önskar.

Jag följer min passion och skapar det liv jag önskar

Kommunikation

Kommunikation är viktigt ,men extra viktigt just nu, då den kan hjälpa dig komma framåt mot dina drömmar. Oavsett om det är genom att prat, skriva sms, email eller prata i telefon, så är det viktig just nu. Tala om med äkta ord hur du känner, låt inte det som är viktigt stanna kvar i ditt huvud eller ditt hjärta. Våga fråga, det värsta som kan hända är att du får ett nej och det gör inte att hela ditt liv stannar upp, utan att du istället kan stänga en dörren och öppna nya.

Jag har en tydlig kommunikation

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Köp ditt månceremoni kitt hos mig från 130kr

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/minlillabutik

Missa inte podden Magkänsla den finns på Acast ,podcaster och Spotify.

https://play.acast.com/s/magkanslapodd

https://open.spotify.com/show/6ews8ChURH3j4KFYAfxDp1?si=yl2jBvsJR-SNPMDzjnEUJg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Emma den

  Tack ! Jag kan reflektera det i energi mesigt. Men tyvärr alla tar inte chansen det stannar liksom. En gammal historia som legat i luften i snart 24 år.
  Jag kommit vidare. Men motsatsa inte.

  Jo har en undran om butiken rökelse som gör syfte renar lika så olja .
  Jag är annorlunda tänk så ploppar upp en del om jag skulle ha sån verksamhet.
  Mvh Emma

  • hedvik den

   Tack Emma härligt att du kommit vidare.
   Kan du utveckla din fråga om butiken rökelse och oljor , förstår inte riktigt frågan , kram Hedvk

 2. Emma den

  Ja menar såg inga rökelse som till ex modergord hem sida har jag tittat fast syrran som får göra beställningen. Jag mer för åka på plats. Men är inte runt hörnet. Är olja rökelse för min del just nu renings packet helt enkelt.
  Men även dela med mig till syrran.
  Äntligen börja vakna lite ! El mer öppen för saker ting..

  El kör du bara stenar kristaller ?
  Ämnet i sig är ju enormt stort. Sen såg jag inga priser. Men förstår är under utveckling. Min hjärna sväva i väg då titta på sidan din. Att man kan ha i olika fack .
  Ett för ur rensning som är a o för mig mot sånt som inte vill väl. Som många hoppar över. Sen fylla korgarna med till hörande respektive. Det sväva ider.
  Själv är jag o teknisk.
  Och önskar dig er som gör även butik !
  Lycka till.

  • hedvik den

   Då förstår jag har lite rökelse bara ännu Paulo sant och vit salvia och priserna står vid varje vara. Glöm inte skriva in koden 20 så får du 20 % på din order.

 3. Maroa den

  Tack för att du sänder din podd! Hittade den idag och den är väldigt givande. Fortsätt göra det du gör!
  Mvh Maria

  • hedvik den

   Tack ??❤️ podden har fått vila ett tag men vi har planer att ta upp den igen. Kram Hedvik

 4. Emma den

  Tack nu hitta jag lättare fatta nada tidigare i dag.

  Arbandet nr 96 grönt det var lokande förklarar ju varför hackat upp mig på grönt jätte länge. Blir helt salig kär.
  Men är rökelse som ger bosten efter tuff jobbig svätig torr sommar . Komma upp ur dygn högen i känsla i allt.. varje sak är bly tung vart länge nu .

  Modergjord sidan hade Slut på lagrer så det får liga vilande. Du kör frakt fritt värnar om miljön så väger det upp.
  Gillar sånt tänk bra där ! ???
  Ta det du har först. Fast via min syrra.
  Jag personligen ingen internet handlare.
  Tänker att blir hög arbetslöshet om alla ska handla på nätet. Sen hämta ut det nån stans inte min grej. Och att är inte vanlig ras följer normen strömen å så.
  Bakofram är mer så el att tar tid vänja mig då jag är LSS sort.
  Jag åter kommer . Mvh Emma

Lämna en tanke