Förändringarnas vindar blåser -Budskap inför v 41

0

Veckans budskap blev klockrent för mig personligen, då jag behöver ta ett beslut om mitt företags framtid ,som innebär att jag måste lämna något bakom mig. För ca 16 månader sen lämnade jag en kollega och fick en egen praktik, vilket var jätte roligt men även super jobbigt. Nu står jag inför det beslutet igen. Covid -19 stängde några dörrar för mig ,men öppnade nya och mitt företag har aldrig gått bättre än nu, mina privat kunderna och flera nya har hittat till mig, samtidigt som min webbutik och lilla butik i Enköping blomstra. Dags att ta steget till en riktig liten butik ? Jätte roligt, spännande, fantastisk och super magiskt att få följa mina drömmar, men även läskigt och sorgligt att lämna det jag har. Har funderat under helgen och jag har bestämt mig, jag går vidare i in i den portal som öppnats och följer mina drömmar……….

Följ dina drömmar

Ja ja ja… det är dags nu för att våga följa dina drömmar och våga tro på dig själv. Du kastas nu mot ditt livssyfte och oavsett vad som händer, händer det av en orsak. Detta är en viktig förändring i ditt liv.

Men var beredd på att det kan bli skakigt och tufft. Om du vågar gå nya väggar kommer du tacka dig själv längre fram. En ny portal är öppen, om du vågar gå in i den kan du skapa det liv du önskar.

Jag följer mina drömmar

Gå vidare

När du följer dina drömmar kan det bli skakigt med dina nära relationer både hemma och på arbetet. Ha tålamod, tillit och håll en låg profil , för om du följer dina drömmar kan de innebära rädsla och avundsjuka från andra. Låt inte andras rädslor och åsikter stoppa dig, utan fortsätt framåt ,även om det gör ont att lämna det du inte kan ta med dig, kommer det nya ge dig det du behöver.

Jag har tillit på mig väg.

Öppna ditt hjärta

Öppna ditt hjärta för alla inblandande även dig själv. Känn mera och tänk mindre. Lyssna på dina egna känslor och ha även respekt för hur andra känner. Förändringar kan röra upp många känslor hos de inblandade ,även om du känner glädje, kan det även vara sorg att gå vidare om det innebär att du måste lämna något/någon. Du behöver hitta en jämnvikt i det du nu skapar , för att få en harmoniks start på det nya.

Jag strävar efter jämnvikt

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Webshopen omgjord och många nya produkter tillagda och flera kommer komma in vart efter välkommen in, fri frakt

http://facebook.com/hedvikmadsen

SISTA DAGEN PÅ REAN:

NYHETER FYLLS PÅ I VECKAN

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke