Nymåne i vågen 16/10 21:32

0

Nymånen är tiden då du kan manifestera din önskningar , börja om på nytt och skapa ditt drömliv. 

Nymåneceremoni 

Hitta en plats där du kan få var i fred eller bjud in några som vill delta i ceremonien. Skapa ett altare, med rökelser, tända ljus , spela lite lugn , gärna andlig musik och skapa ett månceremoni nät. Grunden består oftast av bergskristall, månsten och sellenit, sedan kan du lägga till stenar för det stjärntecknet månen står i, men du kan också känna in vilka kristaller du ska ha. Stenar jag valt för vågen är agat, celestin och tigeröga.

Bra att ha är en bok att skriva i , då kan du sen gå tillbaka och se vad du önskat. En nymåne ceremoni gör du 8 timmar till 3 dygn efter en nymåne

 • Börja med att fungera på vad du är tacksam för , människor, situationer, saker , känslor, framgång, läxor mm, skriv gärna ned dem i en bok.
 • Bestäm dig för några önskningar , du kan ha så många som upp till 10 st, som du vill uppnå de närmaste veckorna. Tänk på att vissa önskningar kan vara med dig länge, men att du kan önska dig delmål för att komma till målet.
 • Bestäm dig vad du ska göra för att uppnå dina drömmar, för det är inte så att du bara kan luta dig tillbaka och önska ,utan du måste även göra din del.
 • Skriv ner eller skissa, rita dina önskningar.
 • Nu kommer det viktigaste , nu ska du visalusiera varje önskning, som om du redan är där , vilken känsla skapar det i din kropp, håll kvar känslan och ska magi. Tänk – i ditt sinne, Känn – i din kropp och  Njut -i din själ.
 • Nu behöver du skriva en affirmation av varje önskning, tex jag är förälskad, pengar kommer lätt till mig, osv
 • Skriv ner avsikten du har inför varje önskan tex, vill du ha ett nytt jobb behöver du tex, leta efter jobb, skriva ett CV osv
 • Nu behöver du meditera ca 15 min och sedan släppa taget om önskan så universum kan göra sin del. Det är bra att ha en mening tex jag släppet tag om min önskan och låter universum göra sin del.

Hur kan vi använd oss av vågens energier . Vågen handlar om harmoni och samarbete, men också om givande och tagande. En våg är social rolig, hjälpsam person och en god lagspelare.

 • Vårda dina relationer, hur ser dina nära viktiga relationer ut? Skulle de må bättre om du engagerade dig mera, samordnade och förhandlade med de inblandande.
 • Lever du i en relation så förvänta dig att brister och omtalade missnöjen kommer upp vid denna nymåne, det är super viktigt att du tar dem på allvar och arbetar med det. Använd dig av vågens diplomatiska och charmiga energi så kommer det går bra.
 • Fungera på om du kan ha ett medberoende, dra att du litar allt för mycket på andra eller deras uppmärksamhet för att må bra. Hur ser ditt liv ut, har du ett eget eller har din identitet försvunnit in i någon annans?
 • Vågen kan också vara lite ytlig och gillar vackra saker och människor, men det handlar också om att vårda och ta hand om det du har. Så fila fötterna, lägg en ansikte mask, gå till frissan eller köp den där jackan du längtat efter. Det handlar om skönheten inifrån ,som även ska synas på utsidan , så du mår bra och trivs med dig själv.

Jag har också bett om sett budskap just för dig som läser min blogg inför denna nymåne. 

En relation som just nu är lite skakig kommer att ge dig utmaningar, men ha tålamod, och tillit. Det är inte så illa som det känns, låt inte känslan av misslyckande ta över utan, ställ dig lite vid sidan om och titta in ,vad kan du själv göra och vilket ansvar kan du ta för att ordna upp detta.? En lärdom för livet , var tacksam istället för att vara arg, med ilska löser du inga problem.

Ha en härlig dag

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

KÖP MIN BOK HÄR

Efter det där jävla skitregnet , kommer faktiskt solsken. En handbok för personlig utveckling.

https://www.hedvik.se

Köp ditt månceremoni kitt hos mig från 130kr

Varmt välkommen ini min webbutik, alltid fri frakt

http://facebook.com/hedvikmadsen


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke