Fortsätt framåt- Budskap inför v 43

0

Ja förändringarna är många och det är snabba kast i mitt liv just nu, det gick lite väl fort förra veckan, så min kropp sa åt mig att vila. Jag huvudvärken och förkylningen som som ett brev på posten. Det var bara att inse fakta vila och återhämta mig. Nu är jag på banan igen ,med ny tag men också insikten att jag försummat mig själv och behöver ta hand om mig själv bättre. Ja min dröm kommer närmare men jag behöver se till att hålla och orka också. Nu är allt i rätt energi igen…. pust… så skönt….

Stå på egna ben

Dags att stå på egna ben och gå den väg som är menad just för dig, även om förändringarna nu kan komma fort ,så häng med utveckla dig och gå framåt, det finns inte tid till att titta tillbaka eller analysera varje detalj. Var inte rädd för att fortsätta, trotts att du kanske känner dig ensam och rädd. Framåt just nu är den enda rätta vägen.

Jag har tillit till mig själv och min förmåga

Du är på väg

Du har tur just nu ,första steget till din dröm visar dig vilken väg du ska gå , så var uppmärksam för även om steget kan vara litet just nu, kanske det inte kommer igen, vilket kan innebära att vägen till din dröm kan blir svårare och krokigare. Så vad väntar du på , lita på magin och att allt är möjligt. Tänk på att steget kan handla om så små steg som din egna personliga utveckling, nya tankar eller att du äntligen släpper taget om något som inte tjänar dig.

Allt är möjligt och jag tror på det

Allt kommer gå bra

Allt är som det ska vara. Någon i din familj eller nära vänkrets står inför en förändring, kanske en familjemedlem ska bilda eget eller nytt hem. Var inte orolig det kommer gå bra , en ny cirkel kommer starta för denna person och det är som det ska , låt inte dina egna rädslor eller osäkerhet gå ut över personen i fråga, utan låt naturen ha sin gång. Kanske denna förändring betyder att du ska se över dig själv och ditt liv, kanske har du försummat dig själv en tid och nu får tid över för att ta igen det du missat.

Jag tar hand om mig själv

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen ini min webbutik, alltid fri frakt

http://facebook.com/hedvikmadsen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke