Slutet är början på något nytt- Budskap inför v 44

2

Ja det är verkligen så ,att när något tar slut börjar något annat, iblanda kan det vara svårt att glädjas åt det nya när det gamla fortfarande gör ont. Det är något jag själv kämpat med , i bland kan min egen framgång göra att jag känner känslan av att jag sviker dem jag lämnar bakom mig, även om jag är glad för det nya gör det ont att lämna. Det tar tid för mig att läka känslan , även om jag vet att jag behöver gå min egen väg och följa min dröm.

Slutet på cirkel närmar sig

Du har haft ett hårt arbete bakom dig, var stolt över dig själv och vad du åstadkommit, då menar jag inte bara det materiella ,utan även personlig utveckling. Du behöver fortsätta arbeta framåt och har du en fråga i ditt liv om att stanna eller släppa , så är svaret släppa. Slutet på en jobbig period i ditt liv, oavsett om det handlar om ett arbete eller en relation är oftast förutbestämd, du behöver nu ha fötterna på jorden och se livet för vad det är på riktigt. Oavsett vad det handlar om så kasta dig inte bara ut , utan gör upp en plan och planera för framtiden.

Jag är stark och litar på mitt eget hjärta

Nya dörrar öppnas

När du stänger en dörr öppnas alltid nya dörrar ,du behöver bara se möjligheterna som finns där ute. Kämpa inte emot förändringarna, utan försök att släppa dem . Nu har du möjligheten att skapa det liv du drömma om. Det är dags att fokusera på dig själv för en stund , känna efter, vad vill du, vad önskar du, vad längtar du efter , vad har du passion för ? Känn kärlek och tacksamhet till allt du gör/har.Våga visa din sårbarhet, genom att stå för hur du känner och för det du gjort, men tänk på att även om du lämnar något är du inte en dålig människa, samma gäller om du gör misstag, det du gjort är kanske inte alltid bra, men du är inte en dålig människa för det, lär dig istället av det.

Jag tar lärdom av mina misstag

Tid för att läka

Det som har varit har varit och en ny ljus framtid finns framför dig. Men förrän du tar nya steg i livet se till att både du och situationen är läkt. Det är inte tid för att släta över sprickorna och låsas att allt är bra. Snarare så är det så att du behöver lite mera tid för att läka och komma i balans igen. Det är också tid för att överlåta dig en stund till guidning från universum, det kan ge dig värdefulla insikter. Tålamod och tillit är de ord som du behöver ge dig själv just nu, ge dig själv den tid du behöver.

Jag ger mig tid att läka

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen ini min webbutik, alltid fri frakt

http://facebook.com/hedvikmadsen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Novalie jötcensen den

  Hedvig när ja skriver detta kommer du känna mig, jag har fått en dödlig sjukdom ligger på sjukhus sen 7 v du rädda mig snälla Hedvig du är en Guds ljusbärare du sänder Angelos budskap men om du vill va med at hjälpa mig på min väg ska ja ge dig guld pengar klär inte en ljusärare du kan rädda liv men inte genom vinning av pengar för då förlorar du allt som jag vänligen ring mig di r utseeed

  • hedvik den

   Hej Novalie önskar dig all lycka och tillfrisknad från din sjukdom.
   Tyvärr har jag inte möjlighet att ringa upp dig, men du är välkommen att boka tid på Hedvik.bokadirekt.se
   Kram 🤗

Lämna en tanke