Jag skapar mitt liv- Budskap inför v 45

0

Lägg din energi på rätt saker

Det kommer inte bära frukt, om detta är ett positivt eller negativa beror på viken utmaning du står inför. Om du tex oroar dig för något, kan detta vara budskapet om att du inte behöver lägga ner mera energi på din oro, men handlar en relation eller situation som du vill ha förändring i är budskapet negativt. Komihåg att budskapet bara är en förvarning och att du alltid kan förändra din situation genom att förändra din inställning eller ditt sätt att hantera livet.

Jag skapar min egen framtid

Ta makten

Det är dags nu att ta ansvar och makt över ditt eget liv, om du oroar dig är det dags att sluta med det och istället se till fakta och göra något åt saken. Har du något i ditt liv som inte fungerar, vänta inte på att det ska gå över eller att någon annan ska göra det eller förändras. Ditt liv och ditt ansvar , om något inte fungerar behöver du se över vad du kan göra och fungera på hur du vill ha det och göra de förändringar som krävs. Förvänta dig inte att allt ska förändras över en dag , nej så lätt är det inte ,utan detta kommer att ta tid. Förändringen kan innebära att du får upp ögonen för att vissa människor i ditt liv ,kanske inte är bra för dig, men komihåg behandla dem väl, det kommer ge dig ett mycket bättre Karma.

Jag tar ansvar över alla delar i mitt liv

Allt är möjligt

Ja, jag vet ,ibland kan det kännas som om det är försent att förändra något och som om allt redan är klart och bestämt. Nej, så är inte livet, allt är möjligt ,men det händer inte av sig själv. Det är du som måste se möjligheterna som läggs framför dig , inte bara se dem utan även göra något av dem. Ofta stannar vi i det som egentligen inte ger oss det vi behöver tex som ett arbete eller relationer för att det är tryggt och vi vet vad som förväntas av oss. Livet består av så mycket mera , våga utmana dig själv och prova det som finns där ute.

Jag använder möjligheterna som finns framför mig

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik, alltid fri frakt

http://facebook.com/hedvikmadsen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke