Grunda dig -Budskap inför v 46

0

Det kan vara svårt ibland att ha fötterna på jorden och ändå våga hoppa ut och flyga, sån är jag, jordan och känner att det är viktigt med trygghet, vilket är en fördel ,men också i bland hållit mig tillbaka. -Va ,då flyga , jag behöver stå fast i mig själv, mitt liv och för alla andra.

Nej ,nu förstår jag att jag kan flyga, även om jag har rötterna djup nere i marken.

Du kan ha rötter men ändå flyga.

När jordade du dig sist ? Gå barfota utomhus, krama ett träd, lägg dig ner och titta upp i himmelen bara för att hitta den jordande kraften inom dig. Är du jordad är det lättare att få kontroll över resten av livet.. Vad betyder grundtrygghet för dig, när du har koll på det ,kan du skapa en trygg plattå att stå på. När du är grundad och är sann mot dina egna värderingar, det som gör dig till dig, det är då du kan skapa trygghet och utveckling i alla delar av ditt liv. Om du känner dig i obalans fundera på om något skakat om din grundtrygghet, arbete, nära relationer, hem, pengar, kroppsrörelse eller dina egna värderingar. Försök då hitta lösningar till detta för att komma ibland igen, ibland kan det vara tankarna inom dig som oro, ilska och skyld när något inte blir som du tänkt inom dessa områden som ställer till det, släpp det och gör det bästa av situationen, hitta nya vägar och nya lösningar.

Jag blundar och kan visualisera hur jag har trygga tjocka rötter som växer ner i jorden och skapar den grundtrygghet jag behöver.

Kom igång

Känner du att din “att göra lista” bara växer och växer och du hinner inte , orkar inte eller inte är motiverad att beta av sakerna på den. Du sitter i förarsätet i ditt liv och det är du som styr. Motivera dig själv att börja med en sak på listan , för att börja är oftast den största striden av allt, när du väl börjat är det lättare att försätta framåt, när du ser framgången och förändringen av ditt eget beteende. Tänk på att det är viktigt att du gör klart det du har börjat med, du får känslan av att du klarar av det, annars är det lätt att tappa motivationen igen. Sätt upp realistiska mål för dig själv och beta av den en efter en och undvik att stanna upp längre stunder än du egentligen behöver. Återhämtning är bra ,men stannar du för länge i det är det svårt att komma igång igen. Detta budskap kan betyda både personlig utveckling ,men även tex praktiska saker i ditt liv.

Jag kan göra det, i dag ska jag mist göra en av sakerna jag skjutit upp.

Utveckling

Var redo för utveckling. Du har din inre styrka, lösningarna och övertygelsen för att förändra ditt liv till det bättre. Du behöver bara lyssna inåt och se att du kan åtkomma så mycket mera än du tror. Du har kommit en lång bit på vägen , så stanna inte nu. Du kanske känner att du inte alls kommit någonstans, stanna då upp och se helheten i ditt liv och du kommer se att du kommit längre än du tror. Ge dig själv kärlek och en klapp på axeln ,bra jobbat , jag är så tacksam för att jag är jag och jag är fantastisk för den jag är. är du den du vill vara och där du vill vara ? Om inte så skapa och förändra ditt liv, sluta skapa begränsningar för dig själv, våga leva lite mera.

Jag är engagerad i min egen utveckling, jag tar steg efter steg mot mina egna mål.

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik, alltid fri frakt

http://facebook.com/hedvikmadsen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke