Se livet på riktigt-Budskap inför v 47

2

Ibland går livet så fort att vi glömmer bort att leva, att njuta, uppskatta, känna och vara närvarande i livet här och nu. Vi strävar efter det som kommer sen eller lever kvar i det som var, när livet händer oss här och nu. Om livet vi lever redan varit eller kommer längre fram, glömmer vi bort oss själva. Vakna och lev i livet här och nu.

Magi

Magin är alltid här runt om oss , du behöver bara lyfta blicken från vardagen och se magin som finns där. I regnbågen, i stjärnorna, i kramen från en god vän, i allt som gör din dag lite bättre. Ha tålamod med din omgivning, lita på universums plan, du är där du ska vara just nu, men för att komma vidare, titta upp och låt magin leda dig vidare. Om du fick önska dig någon, vad skulle det vara ? Allt är möjligt.

Jag har magi runt om mig och jag väljer att se den.

Ta ett beslut

Det är dags nu att ta ett beslut. Du har länge funderat på hur du ska göra och du kan ha en känsla av att du sitter fast i denna fråga. Låt din inre guide leda dig till rätt beslut. Släpp tanken om att du måste ha en “bakup” plan. Det viktigaste nu är inte vad som kommer sen ,utan att du måste ta ett beslut. Vad är du egentligen rädd för , att det inte ska fungera eller bli som du önskar? Fast om du inte tar ett beslut kommer du ingenstans. Så bättre att våga bestämma dig, du har alltid möjligheter att ta ett nytt beslut längre fram.

Jag tar ett beslut oavsett hur stort eller litet det är.

Tålamod

Ta det lugnt och sakta ner, du behöver inte stressa dig igenom livet, det finns tid för det du behöver. Var medveten om vad du lägger din tid på och att det är betydelsefullt för dig. Kasta inte bort din tid på att stressa över det som egentligen inte har någon betydelse. Öva tålamod , tacksamhet och mindfullness, det gör dig närvarande i livet.

STANNA UPP, ANDAS, LYSSNA, KÄNN OCH VAR NÄRVARANDE I LIVET HÄR OCH NU.

Jag har tålamod, jag stannar upp, andas och är närvarande här och nu

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik, alltid fri frakt Idag 15% på hela ditt köp med koden MOYOLO.

http://facebook.com/hedvikmadsen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Mia den

    Tack, så bra att påminnas om andningen, tålamod och att vara i nuet 🌞

    • hedvik den

      ❤️🙏🏻

Lämna en tanke