Hitta ljuset i mörkret- Budskap inför v 48

2

Det är lätt att glöma bort all glädje vi har i livet nu när livet ger oss utmaningar vi inte kan påverka, men vi kan påverka hur vi bemöter och hanterar det hela. Så hitta vardags glädjen tacksamheten och ljuset inom dig.

Skratta

Skratta le och ha roligt, livet är tillräckligt allvarligt, så det är viktigt att göra saker som du mår bra av och ger dig glädje. Ge dig själv tillåtelse att ha roligt, det förtjänar du. Låt barnet inom dig komma ut och våga släpp på krav och måsten, ta kontakt med din lekfullhet, det är balansen i livet.

Hur ser glädje ut för dig , När skrattade du sist så mycket att du fick ont i magen ?

Jag tillåter mig själv att ha roligt.

Låt solstrålarna lysa på dig.

Välj att se glädjen och lyckan i ditt liv, som en “andlig D-vitamin” En poistiv inställning är som när solstrålarna skiner igenom morgon dimman och vart efter dimman lättar blir det varmare och ljusare. Titta upp och se allt bra du har i livet och öva på tacksamhet, stanna upp en stund varje dag och räkna upp vad du har i livet.

Jag tillåter ljuset komma in i mitt liv

Läkning

Hjärtat är det mest bräckliga och starkaste organet både kroppsligt, fysiskt och andligt. Så oavsett hur sårad och skadad du känner dig ,så har du förmågan att återhämta och läka dig själv. Oavsett din kamp med att ha förlorat din kärlek, ett husdjur, en vän , ett jobb, ja vi alla någon gång mött sorg, så finns läkning sida vid sida om sorgen. Tillåt dina känslor , släpp ut dem, smaka då den och känn den. Det är då du kan genomgå processen av läkning och fylla hålen med ny kärlek, ljus och hopp.

Jag tillåter mig att känna så jag kan läka.

Ha en härlig vecka

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik, alltid fri frakt

Black Friday erbjudande 27-30/11.

http://facebook.com/hedvikmadsen

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Monica den

    Hej jag saknar ditt budskap för v 49. Jag hoppas att du inte är sjuk och är du det vill jag att du kryar på dig. Trevlig helg och tack för en bra sida❤️

    • hedvik den

      Tack för att du tänker på mig, jag öppnar en butik med kristaller i dag och tyvärr var jag tvungen att ta bort något på mitt schema för att hinna med allt. Men på söndag kommer de ett budskap igen och idag eller i morgon inlägg om butiken. Kram ❤️

Lämna en tanke