Vad är viktigt ?- Budskap inför v 51

2

Just nu är livet väldigt intensivt för mig ,men till julen kommer allt lugna ner sig och gå på normal läge igen. Det har varit många flyttat och nya situationer i mitt liv ,även om allt känns bra börjar orken ta ut sin rätt. Idag har jag och mamma packat ner det sista i hennes lägenhet, hon bor hos mig i väntan på en lägenhet med hiss. Så skönt att all packning är över och på tisdag kommer flytt gubbarna och gör det sista. Efter jag skrivit klar blir det ett lång bad med kristaller för att ladda inför nästa vecka.

Lycka finner du inåt

Lycka startar med dig .Genom att fylla på med positiv energi , kommer du ha den kraft du behöver ha för att skapa ditt eget öde. Första steget är att justera dina tankar, mål och energi till det du önskar dig själv. När de är justerade kan du attrahera de möjligheterna som finns framför dig och skapa din framtid. Lycka är inte en tillfällighet utan något du själv skapar.

Jag skapar min egen lycka

Tro på dig själv

Du har möjligheten att välja vilka människor du vill påverka/ påverkas av. Ni kan aningen höja varandra eller dra ner varandra. Du kan ge din energi till andra eller så kan du tro på dig själv och vara en bättre människa och stå stark i din konversation. För att höja upp dig själv och din energi var mindful , svara istället för att reagera, ta inte allt personligen, , lyssna istället för att gå i försvar. I bland kan du komma längre genom att vara tyst och inte gå igång på det som triggar dig.

Jag är mindful inför varje möte

Vad är egentligen viktigt

Gör en livsstils check , om din att göra lista och dina måsten bara växer och växer och din motivation sinar, men stressen ökar, är det dags att tänka om. Kanske du behöver ny motivation ,att komma igång kan vara halva striden eller kan det vara så att du behöver fundera på vad som egentligen är viktigt.. Sätt realistiska och viktiga mål för dig själv ,för att undvika att du tappar motivationen. Ta en sak i taget och du kommer komma framåt.

Jag är viktigast i mitt liv

Ha en härlig vecka.

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik, fri frakt

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Pia Aspelund den

    Tack för budskapet inför v 51…orden talade, påminde och uppmuntrade mig.
    Tack ?

    • hedvik den

      Tack ?? själv för att du läser, ha en härlig dag kram Hedvik

Lämna en tanke