Omstart- Budskap inför v 52

0

Julen står för dörren och det är en bra tid att släppa alla måsten och ta några dagar av vila, återhämtning och rening. Jag vill passa på att önska er alla en god jul även om julen kanske inte blir som den brukar ,behöver det inte innebära att den inte blir bra. Jag och min mamma ska fira här hemma och vi ska via datorn möta mina barn och mitt barnbarn, visst hade det varit trevligt att få träffa alla ,men jag är tacksam för att vi ändå kan ses som vi ses.

God jul och ta hand om dig

Healing

Ta det lugnt, du är på väg in i en period av läkning. Fundera på var i livet det skaver och pockar på din uppmärksam. Stanna upp och öppna upp dig för de känslor som är och kommer. Ta det lugnt och sakta medans du upptäcker de delar av dig själv som behöver vårdad och läkas, så du på andra sidan av dörren kan möta en bättre och starkare du.

Jag är på en helande resa

Hjälp

Du är inte ensam. Hjälp och support finns tillgänglig runt om dig i familj, vänner, främlingar och änglar. Du behöver göra din del be om hjälp och vara öppen för att ta emot den. Tro på att andra vill hjälpa dig och var öppen för att hjälpen kan komma från oväntat håll, var tacksam ta emot. Det är okej att acceptera hjälp, och även skapa ett suport team som finns dig tillhands. Även de starkaste av oss har stunder av sårbarhet. Det är en styrka att möta acceptansen för att ta emot hjälp.

Hjälp och support finns runt om mig

Omstart

Din kropp, själ och din ande behöver en omstart. Vi blir ständigt påverkade av det som finns runt om oss i omgivningen, energier, teknologi, luft, vatten, det vi äter och alla skönhetsprodukter vi använder. Ta ett djupare titt på det du valt att omge dig med och på det du använder och stoppar i din kropp. kanske finns det en del av det du behöver förändra och rena. En energi rening kan hjälpa dig på vägen vid en omstart ,så du hamnar på en bättre bana igen.

Jag tar hand om mig själv genom att ta bort det som inte är bra för mig och byta ut det mot det som stärker mig.

Ha en härlig vecka.

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik, fri frakt

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke