Stå inte vägen för dig själv- Budskapet inför v 53 och resten av året.

0

I morgon är vi inne på sista veckan för i år och vilket år det har varit , många utmaningar har vi alla mött detta år och mina personliga har också varit många.

Mina utmaningar har varit dessa -90% av kunderna försvann , Mamma har fått stroke 2 gånger och har flyttat in till mig, jag fick snabbt flytta ut min son till mammas lägenhet.

Men hand i hand med utmaningarna har också möjligheter dykt upp, när kunderna försvann blev jag tvungen att tänka om och tänka nytt, jag utvecklade webbutiken, arbetade mera via telefon och öppnade en fysisk butik i Enköping, mamma piggar på sig och vi har det bra här tillsammans tills en ny lägenhet dyker upp åt henne. Son en fick av mammas bostadsbolag en egen lite etta och han trivs som fisken i vattnet.

Så även om året varit tufft ,gäller det att fokusera på möjligheterna och se tacksamheten i det livet erbjuder, men självklar önskar jag att ingen skulle behövt sätta livet till för denna epidemi ,som kramat om oss hela året.

Budskapet som kommer nu är för hela året ,jag ställe frågan , vad behöver vi tänka på inför året som kommer ?

Tack för detta år och tack för att ni är in och läser min blogg, utan er skulle bloggen inte ge mig så mycket kärlek. Så tack och gott nytt år , ta hand om dig där ute

Stå inte vägen för dig själv

Livetväg ligger framför dig, helt rak och utan hinder, det enda du behöver göra är att se den och börja gå. Du är din själs ägare och chefen över din egna personliga resa. Välj bort tankar om att du inte kan eller att du inte duger, de tar dig ingenstans. Det är meningen att du ska leva det livet som passar dig bäst. Du låter negativa tankar och ursäkter stå vägen för dig själv. Möt alla utmaningar livet ger dig, hitta lösningar och lär dig läxan. Ta kontrollen ,lyssna inåt, gå din egen väg, då kommer ditt liv leda dig dit du hör hemma.

Mitt liv , mitt ansvar

Tillåt dig själv att ta emot

Även om du ska äga ditt liv och gå din väg , behöver det inte betyda att du ska gå ensam. Det är oftast lättare att hjälpa någon upp ,än att bli hjälpt upp av någon annan. Då känner vi oss ofta sårbara, svaga och mindervärdiga. Helt fel tankar, det krävs mod att visa sin sårbarhet och att ta emot hjälp. Öppna upp ditt hjärta och ta emot, säg ja när någon vill hjälpa dig, du behöver hitta balansen här ,så vågskålarna ger och ta väger lika. Att gå ensam , att stå ensam kan ibland vara ett val , men om du väljer det av stolthet och du inte vill visa din sårbarhet är du helt fel ute. Kärlek är till för att delas , när den delas växer den, när den tas emot växer den , tillsammans skapar vi mera kärlek.

Jag öppnar upp mitt hjärta och har emot.

Låt överflödet flöda in

Du har förmågan att skapa mera av det du önskar i livet, men du behöver göra arbetet för att kunna skapa det du önskar, är det pengar så lönar sig hårt arbete, är det kärlek så lönar det sig att ge och ta emot , är det äventyr behöver du ge dig ut och våga möta hinder på vägen. Kanske det du önskar inte alls kommer till dig som du tänkt dig att det ska göra, när du minst anar kan nya möjligheter på nya platser dyka upp ,så var uppmärksam, fördomsfri och allert. Fortsätt arbeta, fortsätt framåt, fortsätt utvecklas och du kommit att få din belöning längre fram.

Ha en härlig vecka.

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

REA I WEBUTIKEN UPP TILL 50% PÅ VISSA VAROR, LETA UPP FLIKEN REA SÅ HOITTAR DU ALLA NEDSATTA PRODUKTER

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke