Möt livet med öppna armar-Budskap inför v1

0

Det nya året är här och ny energi har flödat in, men har du verkligen släppt den gamla? Det är lätt att låta 2020 års energier påverka oss även nu, men försök att göra slut dem dessa energier ,så du kan möte 2021 med öppna armar.

Följ flödet

Om en väg inte fungerar, hitta en annan väg. Förbli öppen för nya vägar ,möjligheter och andra sätt att se på saker. Om dina planer ändras , ta nya tag och fortsätt på andra sidan. Du är som vatten ostoppbar och vattnet hittar alltid nya vägar, ibland tar det bara lite längre tid. Det spelar ingen roll hur stark strömmen är , komihåg att följa med den och njuta av färden.

Jag följer flödet och njuter av färden.

Väck passionen

Du behöver lite hetta i ditt liv. Sätt eld på din inre flamma och låt passionen flöda fram. Din inre flamma har kvävts av dagliga rutiner, måsten och det är så du möter dina projekt, situationer och dina relationer. Krydda live med passion, enregi och livets flamma och de kommer påverka alla delar av ditt liv hem, arbete, relationer och ditt kärleksliv.

Jag tänder min inre flamma

Vad är du egentligen rädd för?

Förr eller senare behöver du möta dina rädslor. Även de modigaste bland oss har rädslor att arbeta med, så tro inte att du är ensam. Låt inte din naturliga insikt att undvika dina rädslor ta över ,utan utmana dig själv och möt dem. Öppna dörrarna , byt fokus och omfamna din inre tiger och välkomna dina rädslor ,så du kan erövra dem.

Jag möter mina rädslor med öppna armar

Ha en härlig vecka.

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

REA I WEBUTIKEN UPP TILL 50% PÅ VISSA VAROR, LETA UPP FLIKEN REA SÅ HITTAR DU ALLA NEDSATTA PRODUKTER

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke