En ny värld- Budskap inför v 2

2

Även om livet är lite på paus just nu för många av oss, betyder inte det att livet inte är fullt av möjligheter, utan tvärt om. Passa på att se det du inte sett förut, men nya ögon. För kanske det är så att ur detta föds en ny värld vi alla har möjligheten att vara med att skapa.

Använd din kreativitet

Ja, jag vet livet är inte som det brukar just nu och många känner att man fastnat och inte kan ta sig framåt. Du behöver nu använda din kreativitet . “Barin storma” när livet känns som om det står still eller när du möter motgångar istället för att fastna i det som är. För det finns alltid nya möjligheter till utveckling och nya vägar även om du inte ser dem framför dig. Allt är möjligt bara du tar dig tid till att se möjligheterna.

Jag använder min kreativitet för att utvecklas

Ny dag nya möjligheter

Det är dags att starta på nytt. Stäng dörren bakom dig så du kan gå framåt och öppna nya dörrar. Varje morgon är ett oskrivet blad och du kan forma livet efter ditt eget önskemål , istället för att gå i samma gamla spår som kanske fungerar, men inte tar dig framåt eller utmanar dig. Du behöver inte nöja dig med ett liv , du behöver leva ett liv. Du har förmågan till förändring Dags att leva med mentaliteten ut med det gamla ,in med det nya.

Jag släpper taget om det som inte tjänar mig och bjuder in nytt i mitt liv.

Inre lugn

Lugn är inte något du hittar i din omgivning , utan något du hittar inom dig. För även om din omgivning är lugn och harmonisk betyder det inte att du är det. Du kan heller inte vänta på att livet runt om dig ska lugna ner sig om det är rörigt eller stressigt. Att hitta inre lugn betyder att du accepterar det som händer och väljer att vara lugn i kaoset runt omkring dig. Det tar mycket längre tid att möta livet med inre oro, katastrof tänk eller en stressad hjärna. Så hitta ditt sätt att skapa din inre frizon av lugn och harmoni ,så du kan möta livet med rätt inställning och energi.

Jag skapar mitt inre lugn

Ha en härlig vecka.

Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris500kr för 45 min eller 25 min för 300kr OBS Välj telefontid när du bokar

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

REA I WEBUTIKEN UPP TILL 50% PÅ VISSA VAROR, LETA UPP FLIKEN REA SÅ HITTAR DU ALLA NEDSATTA PRODUKTER

https://www.hedvik.se

Varmt välkommen till min webbutik

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Thomas den

  Jag tycker ni har en fantastik butik har kollat in den och gillar den redigt bra jag vill ge er en lyckospark och önskar ett allt det kommer att gå redigt bra för er

  Inlägget gillar jag verkligen läser era inlägg då det kommer några sedan har jag öppnat ett projekt med och en egen webbshop med

  Önskar er många lyckliga stunder med en fantastisk framgång

  • hedvik den

   Tack och tack desamma, va roligt att du gillar min sida , ha en härlig dag Kram Hedvik

Lämna en tanke