Dags att njuta-Budskap inför v 27

0

Sommaren är här och jag passar på att njuta lite extra av livet, så skönt att kunna umgås igen och allt känns mycket lättare och öppnare just nu.

Känn dina känslor

Snälla, omfamna dina egna känslor, om du gör det är det lättare för dig att ha koll på vilka känslor som är dina och vilka som är andras. Det renar din energi och ger dig mera kraft. Var inte rädd för att känna på djupet och utforska ditt inre, de ger dig vägledning i livet och viktig information om din livsväg. Lyssna inåt och fråga dina känslor vilket nästa steg du tar på din livsväg.Framför allt möt dina känslor med medkänsla, tillit och kärlek.

Jag är min bästa vägledare

Lösning

En ge och ta situation håller på att skapas och det blir rättvist för alla inblandade, var inte tjurig eller stolt, utan var glad åt att ni kommer fram till en lösning ,även om det inte blir exakt som du önskar. Känn glädje över att ni kan lösa situationen utan drama och ilska , det är den största vinsten i det hela. Kraften ligger i att kommunicera på ett positivt, kreativt sätt och att lyssna på alla inblandande.

Jag arbetar för en rättvis lösning

Konekta med moderjord och universum

Passa på nu när sommaren är här att ta kontakt med jorden, naturen, luften och vattnet. Synkronisera din egen rytm till universums hjärtslag genom att gå barfota i gräset, bada i vattnet, krama ett träd och att tillbringa tid i naturen, glöm inte ta dig tid att lukta på blommorna och vara medveten om det som finns runt om dig. Njut och se det naturens vackra skapelser och förstå att ,även du är en av dem.

Jag är i samklang med moderjord och universum

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik med kristaller, rökelser mm 15 %-30% i sommar rabatt just nu.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke