Passa på att njut av den härliga energin som nu kommer- Budskap för v 28

0

Så skönt med lite ledighet, 3 veckor ledighet från mitt vanliga arbete börjar nu. Nu får jag mera tid för mitt företag och sommarens bröllop för min äldsta dotter. Vila, bara vara dagar och små dagsresor står också på schemat….. Så skönt med sommar och med dessa energier som väntar oss kan det inte bli bättre.

Glädjen är med dig

Oavsett vad som kommer i din väg nu, kommer det lyckas med att sätta ett leende på dina läppar, det är en tid av positiva ,roliga tider ,efter en tid av låga energier. Energin är äventyrlig och känslan av att ta några risker finns där ,men var uppmärksam allt är inte som det ser ut att vara. Låt inte denna energi dra in dig i något du inte kan hantera. Passa istället på att njuta av livet, res, umgås med vänner, skratta, upptäck nya saker och öppna upp dig själv för ett större perspektiv på livet.

Jag tar vara på den positiva energin som kommer min väg

Ta hand om möjligheterna

Oavsett vad vilken fråga du väljer att ställa om utveckling av tex arbete, kärlek, relationer mm så är svaret att utvecklingen är bra, framåt och det finns rak framför dig. Du behöver nu vara större än livet och full av dess energi som du kan arbeta med. Du kan förvänta dig massor av positiva händelser , men du kommer få många känslor att hantera. Låt inte dessa möjligheter gå förbi dig, utan var inte rädd att greppa dem när de finns framför dig.

Jag ser möjligheterna

Var modig

Nu är det dags att var modig , ja till och med framfusig och att ta saken i egna händer. Nu när all denna positiva energi med möjligheter ligger framför dig kan du inte stå med armarna i kors och vänta på att något ska hända, nej tvärt om ,du behöver agera och välja åt vilket håll du vill utvecklas. Tala om vad du vill, om du menar allvarlig med det du vill behöver du ta för dig och ta första steget i den riktningen du valt. Det är inte tid just nu för att stå kvar och vänta.

Jag tar första steget

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik med kristaller, rökelser mm 15 % i sommar rabatt just nu.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke