Tro på dig själv- Budskap inför v 29

2

Även om man kan längta till en förändring och nya möjligheter öppnar upp sig i livet är det inte alltid så enkelt som det ser ut, att följa sin dröm kan påverka andra, men ställ dig då frågan vems liv lever jag och vem är det som jag alltid kommer ha i mitt liv ? Dig själv så klart, så lev ditt liv, så du mår bra , du är viktigast i ditt liv.

Förändring

Något är forfarande under utveckling och förändring, är du nöjd med livet , underbart, det betyder att du tagit ansvar och valt rätt väg. Är du inte nöjd nöjd med livet, härligt, det betyder det att du fortfarande har fullt av möjligheter att förändra och skapa det liv du önskar. Så oavsett vart i livet du står ,ligger möjligheterna framför dig.

Jag skapa mitt liv, livet skapa inte mig.

Tro på det omöjliga

Något du önskar kan kan inom kort stå framför dig, men detta kommer troligtvis bara hända en gång i ditt liv så se till att ta vara på chansen du nu får, universum vill de dig den. Det är viktigt att du tror på möjligheten och inte låter rädslor soppa dig och låter dig tänka detta är för bra för att vara sant. Våga tro på lyckan , denna möjlighet kommer troligtvis aldrig stå framför dig igen.

Om jag några tro på det , kan jag aktivera det.

Stå stark

Förändringar och möjligheterna innebära också att drama kan uppstå och du blir testad om du vågar följa dina drömmar och det du tror på. Du kanske behöver förstå hur mycket du vill ha det du önskar och hur mycket du tänker arbeta för att nå dit, är du engagerad i din egen lycka eller låter du andra styra ditt liv? Det kan vara så att du behöver stå stark i stormen som blir av att du vågar gå din egen väg och följa din dröm, var inte orolig om du ståt kvar kommer den snart blåsa över, oavsett hur jobbig och stark den är.

Jag står starkt i det jag tror på

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Passa på att fynda ,Titta in i min webbutik med kristaller, rökelser mm 20 % i sommar rabatt just nu.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Eva-Britt den

    Tack för alla klokheter🌸

    • hedvik den

      Tack själv

Lämna en tanke