En kärleksfull tid-Budskapet inför v 31

0

Tyvärr hann jag inte med bloggen förra veckan, min dotter gifte sig och allt runt omkring det tog mycket mera tid än jag räknat med, så jag blev tvungen att ta bort lite annat. Så härligt och så tacksam att få vara med på deras dag. De är båda själar av den nya tiden och vågar vara den de är och det värmer mitt hjärta så gott. Jag tänker att detta att våga vara den man är även om det går emot samhället och normen är den del av vårat nya samhälle, de har inte haft det lätt när de inte passat in, men i den nya tiden är det mera tillåtet att vara unik och annorlunda. Vad nu annorlunda är , kanske det bara är att våga följa sitt hjärta , lyssna inåt och våga skapa sitt eget liv ?

Lejonportalen

24/7 var fullmånen i Vattumannens tecken och den är även det den 22/8 när nästa fullmåne inträffar. Detta gör tiden nu till en transformerande och positiv tid för den som följer flödet av förändring och öppnar armarna för det nya. Under denna tid öppnas även lejonportalen som har kraftfulla transformerande energier och är som starkast den 7/8 när lejonet står i solen. Energin kanske inte är lika stark som förra året när den inföll den 8/8 men den är kraftfull nog för att vi ska känna av den.

Det är ett bra tillfälle att ta var på denna energi och öppna ditt hjärta för det nya och hamna i linje med lejonportalen på en personlig nivå.

  • Passa på att skriva ner dina personliga mål allt från hälsa, kärlek till hus, arbete.
  • Se din omkring efter tecken, de är kraftfullare just nu och fram till den 22/8. Tänk på att de kommer i olika format allt från, känslor, tankar oden, till siffror, fjädrar, växter och djur mm
  • För flödet och släpp taget om kontrollen och oron, det hämmar dig bara och tynger ner din energi.
  • Låt kärleken bli ett fokus i ditt liv, lägg undan sånt du irriterar dig på fast du inte kan påverka, i både stort och smått. Lägg istället energi på att känna medkänsla, värme och kärlek då är du i linje med lejonportalen och du öppnar upp för mera kärlek och mirakel i ditt liv.

Budskapet för denna vecka och en bit framöver är tydlig. Låt kärleken , ljuset och tacksamhet bli en stor del av ditt liv. Fokusera på dig själv och vad du kan göra för att sprida ljuset. Det är bara dig själv du kan förändra och din betydelse är större än du anar. Om vi alla skulle försöka bli den bästa av oss själva , istället för att lägga ner så mycket fokus på det som inte fungerar i livet och i samhället runt omkring oss ,skulle förändringar ske. Självklart ska vi inte blunda och inte se vad som händer, men istället för att klaga, känna negativa känslor och lägga ansvaret på någon annan, fundera på vad du kan göra, även det lilla är stort i det stora sammanhanget. Så börja alltid med dig själv i alla frågor i ditt liv, ja det är inte lätt , man blir plötsligt medveten om sin egen påverkan och hur mycket ansvar man faktiskt lägger på andra eller samhället. Glöm inte mitt i allt detta att ta hand om dig själv, just du är viktig.

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik eller besök min butik i Enköping.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke