Du sätts på prov-Budskap inför v 32

0

Ett fantastiskt flöda av positiv energi strömmar runt oss just nu, även om du väljer att fokusera på det negativa. Vi matas dag ut och dag in om det hemska som sker i Sverige och välden hela tiden, men i detta glöms det positiva bort. Även om det är mycket tumult just nu är det en del av uppvaknandet. Vill du vara med i den positiva spiralen behöver du fokusera på det positiva , göra förändringar där du kan förändra och vara tacksam för allt du har i livet. Även om det finns hemskheter runt om oss vinner vi inger på att bli rädda, arga eller förtvivlade.

Du sätts på prov

Du sätt nu på prov i vissa delar av ditt liv. Universum vill få dig att tänka nytt och se vad som är möjligt i livet, vad du kan förändra och vad du kan skapa. Litar du på dig själv? Vågar du tro på att det du gör kan förändra och göra saker till det bättre ? Vilket flöde väljer du att följa , det som andra följer eller det som din magkänsla säger åt dig att följa? Stanna upp känn , känn efter , kasta dig inte bra in i något utan låt magkänslan visa vägen.

Jag litar på min magkänsla

Gör ett aktivt val

Låt inte chanserna gå förbi dig pågrund av rädsla, gör ett aktivt val istället. Vissa chanser kommer kanske aldrig igen och om du väljer bort dem av rädsla skapar du obalans. Om du istället gör ett aktivt val med hjärtat , känslan och intuitionen , kommer balansen vara i sin ordning. Tänk på att valen du gör i livet också påverkar andra, du kan inte ta ansvar för andras känslor, men visa medkänsla. Du kan inte ta ansvar för andra vuxnas liv, men du måste ta ansvar för ditt eget. Du kan inte välja livsväg åt andra eller tvinga dem gå din väg, men du behöver välja din livsväg och inte följa andras. Du behöver vara viktigast i ditt liv, för du är den enda människa som kommer följa dig livet ut. Så var snäll mot dig själv och våga leva hela livet.

Jag tar ansvar för mig själv och mitt liv.

Nya val

Även om du känner att vissa bitar i ditt liv sitter fast eller att du valt fel väg och inte vet hur du ska välja nya, så ha tillit. Inget är skrivet i sten och livet kan förändras fortare än du anar. Ha i åtanken att livet inte skapar dig ,utan att du skapar livet. Utmaningar kommer komma hela livet , men du har alltid ett val hur du ska bemöta och ta hand om dem. Även om du först bryter ihop och ser dig som ett offer , har du möjligheten att sen vända det negativa och skapa något positiva av det. Det är aldrig försent att börja om att leva livet. Varje morgon du vaknar, varje ögonblick ger dig en möjlighet, så även om du valde fel första tågen innebär inte det att du behöver vara kvar vid det valet resten av ditt liv. Så enkelt är det inte, kanske du nu tänker, jo faktiskt , men det nya tanken sättet och att göra förändringarna tar tid och engagemang. Ingen kommer göra arbetet åt dig. Var snäll mot dig själv, förlåt dig själv för att du felat , lär dig av det som hänt dig i livet och blicka framåt.

Allt är möjligt

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik eller besök min butik i Enköping.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke