Omfamna det nya- Budskap inför v 33

0

Höstens kraftfulla energier med både blåst, regn och åska har kommit som en påminnelse om att sommaren går mot sitt slut, men ett slut innebär också en början på något nytt. Jag har en händelserik höst framför mig, min mamma som bott hos mig snart ett år har fått en ny lägenhet i ett +65 område, så vi har börjat packa och fixa inför det. Så en ny tid börjar hos oss vilket vi båda ser framemot ,men vi kommer även förmodligen sakna det dagliga sällskap, men hon kommer bara bo 2 min gångväg bort.

Vidga ditt synsätt

Vi kan ta vara på dessa förändringar och starka energier som nu kommer, låt de inte skrämma dig eller göra dig handlingsförlamade ,utan ta tillvara på möjligheterna de ger dig ,även om känns nytt och stormigt. För oavsett vad som kommer ,så kommer det sätta ett leende på dina läppar. Kan det vara så att du behöver tänka nytt och tänka om, måste det vara som du förställt dig att det ska vara eller kan det vara så att du är lite trångsynt i vissa frågor och behöver vidga sitt synsätt. Oavsett vad som händer nu är det en storts gåva, även om den först blir jobbigt och tungt. Starta gärna en tacksamhets journal, så du ser allt de fina du har i livet.

Jag är tacksam för det goda i mitt liv , men även utmaningarna som visar mig nya vägar

Läka dina sår

Du kan inte laga sprickor med papper och tro att dom ska hållande. Det finns något i ditt liv som du soppar under mattan, blundar för eller lagat med ett tunt lager och sen försökt intala dig själv att allt är bra. Du kan inte fly från det jobbiga , du behöver läka situationen , känslan och såren inom dig. Du behöver ta dig tid att läka det och ta hand om dessa känslor, att stänga detta ute ,är inte längre ett allternativ.

  • Släpp taget om situationen, gärna via en ritual , där du skriver ner och eldar upp det du skrivit.
  • Föreställ dig hur situationen skulle se om alla var emotionellt läkta.
  • Påminn dig själv att allt är möjligt och blicka framåt.

Jag väljer att ta hand om mig själv och laga mina sår

Blicka framåt

Dags att blicka framåt, förändringarnas vindar blåser hårt , hos vissa av oss kommer de komma stora förändringar , men även små justeringar kommer att göras. Du kan inte starta emot detta utan fungera istället på hur du ska bemöta och ta hand om det som kommer. Nu kanske det låter som om detta är något negativt, nej tvärt om dessa förändringar är bra för dig , men i start skedet kan det bli lite tumult , konstigt och jobbigt. När du senare förstår vart detta leder dig kommer du förstå det goda i det hela.

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik eller besök min butik i Enköping.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke