När livet skaver- Budskap inför v 34

0

Alla har vi något som skaver mer eller mindre i livet och ibland blir det en vardag för oss. Vi blir vana, vi anpassar oss , ja till och med försvara det som skaver. Låt inte vardagen och din dårliga självkänsla tillåta dig att leva ett liv som skaver sår i din själ eller skaver av en del av den som är du. Visst kan livet skava ,men låt inte livet skava så du gör avkall på dig själv och den du är.

Obalans

Den senaste tiden har mycket gott kommit din väg och fyllt på din energibas, men du har även fyllts på med tynga negativa energier energier. Något i ditt liv är i obalans och det ställer till det för dig. Kan detta vara ett tecken på att du ska hitta en helt ny plan där det skaver? Kan de vara så att något nytt och bättre runt hörnet. Detta kan vara en kris som påminner dig om vad du verkligen vill ha och vad du inte vill ha och behöver släppa taget om, så var uppmärksam.

Jag är uppmärksam på vad jag vill ha i livet

Tro på dig själv

Det verkar som en förändring står för dörren då varje kort jag drar tar upp detta. Universum testar dig, vad tror du egentligen är möjligt, tror du att du kan göra det ? Din självkänsla kan ta dig lågt , men inget förändras och kommer vidare om du inte arbetar med det som händer. Se upp för att stanna kvar i en negativ energi av att jag kan inte och att ta på dig offerkoftan, detta kommer inte ta dig vidare och skapa ett bra liv.

Allt är möjligt bara jag tror på det

Möjligheter

Vissa saker händer bara en gång i ditt liv och när det kommer , var inte rädd och tro att det är för bra för att vara sant. Du kanske känner att du hoppas för mycket eller tro för mycket på det du önskar, men nu är tiden inne. Du kan inte sitta med armarna i kors och tro att någon ska kasta denna möjlighet i knät på dig, du måste också göra din del av det hela. När möjligheten kommer behöver du vara aktiv och ta den.

Jag ser möjligheten när den kommer

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik eller besök min butik i Enköping.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke