Våga gå nya vägar-Budskap inför v 35

0

Det är lätt att fortsätta i sina gamla vana spår, det är tryggt och du kan för det mesta förutse vad som händer. Vill du ha mera utav livet och inte låta rädslan styra din livsväg ,kan den trygga tillvaron behöva utmanas. Våga gå utan för din trygghetszon och utmana dina rädslor då och då.

Starka känslor

Just nu har känslorna en förmåga att kännas explosiva runt om kring dig, så du behöver vara försiktig just nu så inte du sätter igång något du inte kan hantera eller vill ska hända. Den feminina energin är stark och det indikerar på att du behöver ta hand om dina familjeproblem, var inte oroligt det är inget stort ,men det behöver hanteras för att inte växa sig större. Det är dags för dig att se över allt gammalt groll och hitta nya vägar.

Jag tar hand om mina känslor.

Börja säg JA

Kanske du har känslan av att du sitter fast i en situation i ditt liv, kan det vara så att du är för envis för ditt eget bästa ? Sluta stoppa huvudet i sanden och använd din envishet till att hitta en lösning istället. Var den som välkomnar nya vägar och ser de som en möjlighet istället för något skrämande och jobbigt. Börja säga Ja, till mera i ditt liv och känn efter hur det känns.

Jag använder min envishet till något bra

Räkna dina välsignelser

Tänk inte för mycket på detaljerna på ditt dilemma, det kommer bara förvirra dig och göra det större. Försök istället att backa och se den stora bilden av det hela. Vilken är den mest positiva tanke du får när du gör det? Det är dags att räkna dina välsignelser i livet, även om du inte riktigt vet vad du vill med livet. Budskapet säger också att du ibland behöver ta någon risk och gå på den osäkra vägen i livet för att hitta rätt, universum har några överrakningar att erbjuda dig om du vågar.

Jag vågar gå på okänd mark

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik eller besök min butik i Enköping.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke