Hösten stormar -Budskap inför v 36

4

Håll i hatten här går det fort mellan stormarna, den ena utmaningen efter den andra, kastar runt mig som ett löv i en höststorm, men det är bara hålla ut tillslut är höststormen över och alla tvivel som bort blåsta.

En viktig förändring

Du blir nu kastad mot din livsväg och det kan bli en guppig, jobbig och skrämmande väg du har framför dig. Ha tålamod, tillit och våga släppa taget om det som varit för att komma vidare. Kanske själva förändringarna inte är så stora till det yttre , men inom dig kommer det hända massor. Det som händer nu händer av en orsak , universum vill att du ska vakna , tänka till och gå din egen livsväg. Du behöver inte vara orolig allt är som det ska vara.

Jag är redo för min livsväg

Ha tillit till att allt är som det ska vara

Du har förmodligen känt dig ur balans och den ena utmaningen efter den andra har utmanat dig, men utav detta kommer det komma något fantastiskt, även om du inte är redo ännu att ta emot det. Förändringen ovan behöver först få sitt fäste och göra dig uppmärksam på vad som är viktigt i livet. Det är som om du är den brunn och att den fullts på lite i taget av klarhet och självkänsla. Du står nu redo för det som ska ske , men du måste också våga omfamna det ,även om det känns främmande, skrämande och du inte vet vilket ben du ska stå på.

Jag är redo

Envishet

Var inte så envis att hålla kvar i något som inte fungerar, utan använd denna envishet till att komma framåt istället. Din förmåga är bra men se till att använda den på rätt sätt. Säg ja till livet, förändringen och nya utmaningar istället för att bli kvar i något negativt som inte längre ger dig det du behöver. Använd dina förmågor på rätt sätt så de tar dig framåt.

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik eller besök min butik i Enköping.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Ann-Charlott Bruér den

  Tänker wow, där är jag i livet just nu. Så otroligt mitt i. Vill bara komma vidare.

  • hedvik den

   ❤️🙏🏻

 2. Eva-Britt den

  Oj oj oj, så sant och precis det jag känt ända sedan början av maj månad.
  Trevlig helg🌺🌸🌼

  • hedvik den

   Trevlig helg till dig med

Lämna en tanke