Stanna upp- Budskapet inför v 37

0

När man helt plötsligt mitt i alla vardags stress stannar upp andas och känner efter och då upptäcker att , mycket av det man gör inte är bra eller för ens egen skull , då är det lite som att vakan upp på nytt. Då är det början på att skala av det man inte vill ha eller behöver och bjuda in och skapa mera av det man vill ha i livet.

Ha tillit

Ge inte upp , du har ännu inte kommit till slutet av situationen, utan den formas fortfarande och är ett steg på vägen. Allt kommer bli bra i slutändan, är det inte bra är det inte slutet. Hur som helst du behöver kämpa framåt ett tag till innan du får skörda frukten av allt arbete du lagt ner. Ha tillit allt kommer att bli bra.

Jag fortsätter kämpa

Justeringar

Innan du hittar rätt väg behöver du göra vissa justeringar i livet, ja, jag vet det är inte lätt, men saker skaver fortfarande och så länge det gör det kommer du inte nå fram. Ställ dig frågan vilka vanor du har som inte är bra för dig, vilka drömmar följer du och är de dina ? Ta en stund och reflektera över ditt liv och hur det ser ut, vems liv lever du och varför lever du som du gör? Det är lätt att fastna i gamla vanor och att göra saker av bara farten utan att tänka till. Vad vill du förändra till det bättre i ditt liv ?

Det är jag som skapar mitt liv

Stanna upp

Stanna upp andas och känn efter, vart i livet står du just nu ? Spring inte med huvudet före, för då kommer du slå dig hårt, utan stanna upp andas , känn efter. Är det något du flyr ifrån eller något du flyt till ? Kan det vara tvärt om att du inte får något gjort alls och inte tar ansvar ? Oavsett måste du nu vara ärlig och ta ansvar för dig själv och ditt liv. Så andas, känn efter, ta ansvar och var ärlig med dig själv.

Jag är ärlig mot mig själv

Ha en härlig vecka ,Kram Hedvik

Vill du boka mig ?

Livscoaching och Andligcoaching via telefon. Jag har fast pris 550kr för 45 min eller 25 min för 350 kr 

OBS Välj telefontid när du bokar om du inte kan komma till min mottagning

BOKA HÄR http://hedvik.bokadirekt.se

Här hittar du även mina andra event.

Titta in i min webbutik eller besök min butik i Enköping.

https://www.hedvik.se

http://facebook.com/hedvikmad

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke